Papara'dan dava açılabilir mi?

Paparada para göndermek, bir hizmet almak için değil, arkadaşlar arasında para göndermeyi kolaylaştırmak amacıyla yapılır. Papara bir hizmet karşılığı ödeme yapılan bir yer değildir, olmamalı da zaten. Sen şu an kayıt üstüne 500 TL'Lik bir "bağış" yapmış gibi duruyorsun ve aksini kanıtlayamazsın. Almaya çalıştığın "hizmet" zaten legal bir şey değil. Hiç şansın yok, geçmiş olsun.

deha hocam adamın kartına attığın kartda muhtemelen kiralıktır örnek veriyorum a kişisi b kişisinin kartını kiralıyor ve illegale giriyor, suç b kişinindir. böyle düşünebilirsiniz

papara hesabı sahte.
papara hesabı varsa işin için şüphelenmelisiniz bu tür işler için kullanılıyor.

Adı sosyal medya ama........

belki bir ihtimal dava edersen sonuca ulaşabilirsin yani hata yapmışsa papara dan direkt kendi adına kayıtlı herhangi bir hesaba göndermişse eğer ki sanmıyorum bundan da sıyrılabilir mesela birisi bana gönderdi tanımıyorum diyerek işin içinden kaçabilir mi evet veya bitcoin vs ile bir şekilde kılıfına uydurmuştur diye düşünüyorum.

Pek ilgileneceklerini sanmıyorum sonuçta deha tuzcu fan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…