babalartahliye Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 25 Haziran 2022 #1 Adama oyun hesabı satacaktım. Attım Papara'dan Garanti BBVA IBAN'ını 1-2 dk bekledi tekrar para bana geldi dedi.
Adama oyun hesabı satacaktım. Attım Papara'dan Garanti BBVA IBAN'ını 1-2 dk bekledi tekrar para bana geldi dedi.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 25 Haziran 2022 #2 Hesabı sen satıyorsan parayı neden sen gönderiyorsun? Hiçbir şey anlamadım.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 25 Haziran 2022 #3 Hocam İBAN'ı yanlış girmiş olabilir misiniz?
babalartahliye Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 25 Haziran 2022 #4 Uton dedi: Hocam IBAN'ı yanlış girmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kopyalayıp yapıştırdım.
Uton dedi: Hocam IBAN'ı yanlış girmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kopyalayıp yapıştırdım.
Weil Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Çanakkale,Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #5 papara'nın öyle bir sıkıntısı var ibanı var ama para gelmiyor
FallenS Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 191 Çözümler 2 Yer İstanbul, Türkiye 25 Haziran 2022 #6 Weil dedi: Papara'nın öyle bir sıkıntısı var IBAN'ı var ama para gelmiyor Genişletmek için tıkla... Sadece kendi T.C. Kimliğinin üzerinde olan IBAN'lardan para alabiliyorsun.
Weil dedi: Papara'nın öyle bir sıkıntısı var IBAN'ı var ama para gelmiyor Genişletmek için tıkla... Sadece kendi T.C. Kimliğinin üzerinde olan IBAN'lardan para alabiliyorsun.
babalartahliye Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 25 Haziran 2022 #7 ItsAllGoodman dedi: Hesabı sen satıyorsan parayı neden sen gönderiyorsun? Hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam IBAN'ı ben gönderdim parayı değil yani. FallenS dedi: Sadece kendi T.C. Kimliğinin üzerinde olan IBAN'lardan para alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... 13 yaşındayım banka hesabımda yok ki.
ItsAllGoodman dedi: Hesabı sen satıyorsan parayı neden sen gönderiyorsun? Hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam IBAN'ı ben gönderdim parayı değil yani. FallenS dedi: Sadece kendi T.C. Kimliğinin üzerinde olan IBAN'lardan para alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... 13 yaşındayım banka hesabımda yok ki.
Jetstream Sam Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #8 babalartahliye dedi: Adama oyun hesabı satacaktım. Attım Papara'dan Garanti BBVA IBAN'ını 1-2 dk bekledi tekrar para bana geldi dedi. Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama sanırım banka hesabından Papara'ya para gönderirken açıklama kısmına Papara numaranı girmen gerekiyor diye biliyorum.
babalartahliye dedi: Adama oyun hesabı satacaktım. Attım Papara'dan Garanti BBVA IBAN'ını 1-2 dk bekledi tekrar para bana geldi dedi. Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama sanırım banka hesabından Papara'ya para gönderirken açıklama kısmına Papara numaranı girmen gerekiyor diye biliyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 25 Haziran 2022 #9 babalartahliye dedi: Hocam IBAN'ı ben gönderdim parayı değil yani. 13 yaşındayım banka hesabımda yok ki. Genişletmek için tıkla... 13 yaşındaysan nasıl IBAN gönderiyorsun? Çok çelişkili cevaplar veriyorsun.
babalartahliye dedi: Hocam IBAN'ı ben gönderdim parayı değil yani. 13 yaşındayım banka hesabımda yok ki. Genişletmek için tıkla... 13 yaşındaysan nasıl IBAN gönderiyorsun? Çok çelişkili cevaplar veriyorsun.
babalartahliye Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 25 Haziran 2022 #10 ItsAllGoodman dedi: 13 yaşındaysan nasıl IBAN gönderiyorsun? Çok çelişkili cevaplar veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Aga Papara'nın kendi IBAN yeri var her bankanın. Olduğu IBAN yeri.
ItsAllGoodman dedi: 13 yaşındaysan nasıl IBAN gönderiyorsun? Çok çelişkili cevaplar veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Aga Papara'nın kendi IBAN yeri var her bankanın. Olduğu IBAN yeri.