509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 25 Haziran 2022 #11 ItsAllGoodman dedi: 13 yaşındaysan nasıl IBAN gönderiyorsun? Çok çelişkili cevaplar veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam hem banka hesabım yok diyor hem de IBAN gönderdim diyor bende anlamadım. babalartahliye dedi: Aga Papara'nın kendi IBAN yeri var her bankanın. Olduğu IBAN yeri. Genişletmek için tıkla... O Papara'nın IBAN'ı oradan sadece kendi adına kayıtlı banka hesabından gönderebiliyorsun.
ItsAllGoodman dedi: 13 yaşındaysan nasıl IBAN gönderiyorsun? Çok çelişkili cevaplar veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam hem banka hesabım yok diyor hem de IBAN gönderdim diyor bende anlamadım. babalartahliye dedi: Aga Papara'nın kendi IBAN yeri var her bankanın. Olduğu IBAN yeri. Genişletmek için tıkla... O Papara'nın IBAN'ı oradan sadece kendi adına kayıtlı banka hesabından gönderebiliyorsun.
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 25 Haziran 2022 #12 Hesabı satacağın kişide papara varsa papara üzerinden atabilir.
babalartahliye Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 25 Haziran 2022 #13 509401 dedi: Evet hocam hem banka hesabım yok diyor hem de IBAN gönderdim diyor bende anlamadım. O Papara'nın IBAN'ı oradan sadece kendi adına kayıtlı banka hesabından gönderebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yani şimdi adam IBAN ver deyince onları göndersek olmuyor mu?
509401 dedi: Evet hocam hem banka hesabım yok diyor hem de IBAN gönderdim diyor bende anlamadım. O Papara'nın IBAN'ı oradan sadece kendi adına kayıtlı banka hesabından gönderebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yani şimdi adam IBAN ver deyince onları göndersek olmuyor mu?
Jetstream Sam Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #14 ItsAllGoodman dedi: 13 yaşındaysan nasıl IBAN gönderiyorsun? Çok çelişkili cevaplar veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Papara'nın kendi özelliği var dostum oradan kendine herhangi bir banka üzerinden IBAN açıp oradan Papara hesabına parayı aktartabiliyorsun.
ItsAllGoodman dedi: 13 yaşındaysan nasıl IBAN gönderiyorsun? Çok çelişkili cevaplar veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Papara'nın kendi özelliği var dostum oradan kendine herhangi bir banka üzerinden IBAN açıp oradan Papara hesabına parayı aktartabiliyorsun.
babalartahliye Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 25 Haziran 2022 #15 Jetstream Sam dedi: Papara'nın kendi özelliği var dostum oradan kendine herhangi bir banka üzerinden IBAN açıp oradan Papara hesabına parayı aktartabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Aga sen iyi biliyorsun sana sormak lazım adam iptal oldu falan diyor başka banka IBAN no mu vereyim?
Jetstream Sam dedi: Papara'nın kendi özelliği var dostum oradan kendine herhangi bir banka üzerinden IBAN açıp oradan Papara hesabına parayı aktartabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Aga sen iyi biliyorsun sana sormak lazım adam iptal oldu falan diyor başka banka IBAN no mu vereyim?
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.726 Makaleler 2 Çözümler 12 25 Haziran 2022 #16 Papara'dan başka IBAN'a para gönderiliyor arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin lütfen.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 25 Haziran 2022 #17 Harry Da Souza dedi: Papara'dan başka IBAN'a para gönderiliyor arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Papara'daki ibana para almak istiyor.
Harry Da Souza dedi: Papara'dan başka IBAN'a para gönderiliyor arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Papara'daki ibana para almak istiyor.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.726 Makaleler 2 Çözümler 12 25 Haziran 2022 #18 babalartahliye dedi: Aga sen iyi biliyorsun sana sormak lazım adam iptal oldu falan diyor başka banka IBAN no mu vereyim? Genişletmek için tıkla... Hayır yanlış yapıyorsunuz o verdiğin IBAN Papara hesabına para yatırmak için.
babalartahliye dedi: Aga sen iyi biliyorsun sana sormak lazım adam iptal oldu falan diyor başka banka IBAN no mu vereyim? Genişletmek için tıkla... Hayır yanlış yapıyorsunuz o verdiğin IBAN Papara hesabına para yatırmak için.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 25 Haziran 2022 #19 Jetstream Sam dedi: Papara'nın kendi özelliği var dostum oradan kendine herhangi bir banka üzerinden IBAN açıp oradan Papara hesabına parayı aktartabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamam da arkadaş 13 yaşında.
Jetstream Sam dedi: Papara'nın kendi özelliği var dostum oradan kendine herhangi bir banka üzerinden IBAN açıp oradan Papara hesabına parayı aktartabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamam da arkadaş 13 yaşında.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 25 Haziran 2022 #20 ItsAllGoodman dedi: Tamam da arkadaş 13 yaşında. Genişletmek için tıkla... Bankalar yaş limiti olmadan veli ile hesap açıyor.
ItsAllGoodman dedi: Tamam da arkadaş 13 yaşında. Genişletmek için tıkla... Bankalar yaş limiti olmadan veli ile hesap açıyor.