Peuxhell Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #11 mhmtkcbs dedi: Hayır direkt hesap oluşturdum sonrasında kart ekledim. Genişletmek için tıkla... hatalı bilgi girişi yaptınız. Lütfen bilgilerinizi kontrol ederek tekrar giriş yapmayı deneyiniz. hatası alıyorum uygulamada da başka hata veriyor.
mhmtkcbs dedi: Hayır direkt hesap oluşturdum sonrasında kart ekledim. Genişletmek için tıkla... hatalı bilgi girişi yaptınız. Lütfen bilgilerinizi kontrol ederek tekrar giriş yapmayı deneyiniz. hatası alıyorum uygulamada da başka hata veriyor.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #12 Peuxhell dedi: hatalı bilgi girişi yaptınız. Lütfen bilgilerinizi kontrol ederek tekrar giriş yapmayı deneyiniz. hatası alıyorum uygulamada da başka hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Kayıt olmaya çalışırken mi veriyor hatayı?
Peuxhell dedi: hatalı bilgi girişi yaptınız. Lütfen bilgilerinizi kontrol ederek tekrar giriş yapmayı deneyiniz. hatası alıyorum uygulamada da başka hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Kayıt olmaya çalışırken mi veriyor hatayı?
Peuxhell Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #13 mhmtkcbs dedi: Kayıt olmaya çalışırken mi veriyor hatayı? Genişletmek için tıkla... Evet.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #14 Peuxhell dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğrafı atabilir misin?
Peuxhell Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #15 mhmtkcbs dedi: Ekran fotoğrafı atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Buyur. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-04-11 210537.png 329,7 KB · Görüntüleme: 24
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #16 Peuxhell dedi: Buyur. Genişletmek için tıkla... Şifremi unuttum diyip yeni şifre ile tekrar giriş yapar mısın?
Peuxhell dedi: Buyur. Genişletmek için tıkla... Şifremi unuttum diyip yeni şifre ile tekrar giriş yapar mısın?
Peuxhell Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #17 mhmtkcbs dedi: Şifremi unuttum deyip yeni şifre ile tekrar giriş yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı verdi.
mhmtkcbs dedi: Şifremi unuttum deyip yeni şifre ile tekrar giriş yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı verdi.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #18 O zaman desteğe yazın veya arayın bende de aynı hatayı vermişti şifreyi değiştirdiğimde düzelmişti.
Peuxhell Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #19 mhmtkcbs dedi: O zaman desteğe yazın veya arayın bende de aynı hatayı vermişti şifreyi değiştirdiğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
mhmtkcbs dedi: O zaman desteğe yazın veya arayın bende de aynı hatayı vermişti şifreyi değiştirdiğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.