Öncelikle Papara'dan Ininal'e para aktarmak istedim fakat IBAN'ı girmeme rağmen Papara'dan parayı aldı Ininal'e geçmesi gereken para hala geçmedi. Yardımcı olur musunuz?
Öncelikle Papara'dan ıninal'e para aktarmak istedim fakat IBAN'ı girmeme rağmen Papara'dan parayı aldı ıninal'e geçmesi gereken para hala geçmedi. Yardımcı olur musunuz?
O para gitmez ininalden Papara'ya atsaydında gitmezdi o para sadece vadesiz banka hesabından Papara, ininal, Tosla gibi elektronik para kuruluşlarına para gönderirsin IBAN ile. Papara destek ekibine ulaşman lazım yardımcı olmaları gerekir.
Elektronik para kuruluşlarından diğer kişilerin IBAN'ları dahil tüm IBAN'lara para yatırabilirsin ama elektronik para kuruluşlarının sana verdiği IBAN'a sadece kendine ait vadesiz banka hesaplarından yatırabilirsin.
O dediğin olay normal bir banka hesabından atarken açıklamaya bir şey yazmasan geçerli olurdu o paranun şu an ininal ile alakası yok Papara'ya yazman lazım ben bunu denemeiştim. Nays adında bir elektronik para kuruluşu var ve uygulamasıda var ben Nays uygulamasından Papara IBAN'ıma deneme amaçlı 1 TL gönderdim gitmedi. Nays falan kafanı karıştırmasın bütün elektronik para kuruluşlarında durum aynı mesela Nays uygulamasındada IBAN mevcut para gönderir iken para gönderdiğim banka uygulamasında açıklama kısmına T.C. Mi yazıyorum. Yazmaz isem para ne kalır ne de gider parayı gönderdiğim bankaya ulaşmam gerekir. Sen şimdi Papara destek ekibine ulaş kaç TL gönderdin?