Bune Yaaa Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar merhaba Papara'dan keydropa para yatıracağım. 5 dolar mesela 100 TL ediyor. 100 TL yatırıp kasa savaşına gireceğim sizce böyle bir şey yapmak mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
Arkadaşlar merhaba Papara'dan keydropa para yatıracağım. 5 dolar mesela 100 TL ediyor. 100 TL yatırıp kasa savaşına gireceğim sizce böyle bir şey yapmak mümkün müdür?
tkankan Kilopat Katılım 26 Ağustos 2017 Mesajlar 121 Daha fazla Sistem Özellikleri Apple MacBook Pro M2 2022 13.3" 8G 256GB Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 Evet, mümkündür. Herhangi illegal bir şey yok ortada. Rahatlıkla yatırabilirsiniz.
Bune Yaaa Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 tkankan dedi: Evet, mümkündür. Herhangi illegal bir şey yok ortada. Rahatlıkla yatırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam ben şimdi steama 40 tl yatırdım onu keydropta harcıcam nasıl yapılır ya
tkankan dedi: Evet, mümkündür. Herhangi illegal bir şey yok ortada. Rahatlıkla yatırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam ben şimdi steama 40 tl yatırdım onu keydropta harcıcam nasıl yapılır ya
tkankan Kilopat Katılım 26 Ağustos 2017 Mesajlar 121 Daha fazla Sistem Özellikleri Apple MacBook Pro M2 2022 13.3" 8G 256GB Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #4 Bune Yaaa dedi: hocam ben şimdi steama 40 tl yatırdım onu keydropta harcıcam nasıl yapılır ya Genişletmek için tıkla... Steam cüzdandaki parayı keydroba aktarmak ne yazık ki mümkün değil fakat topluluk pazarından CS:GO skini alıp bu şekilde aktarabilirsiniz.
Bune Yaaa dedi: hocam ben şimdi steama 40 tl yatırdım onu keydropta harcıcam nasıl yapılır ya Genişletmek için tıkla... Steam cüzdandaki parayı keydroba aktarmak ne yazık ki mümkün değil fakat topluluk pazarından CS:GO skini alıp bu şekilde aktarabilirsiniz.
Bune Yaaa Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 tkankan dedi: Steam cüzdandaki parayı keydroba aktarmak ne yazık ki mümkün değil fakat topluluk pazarından CS:GO skini alıp bu şekilde aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam ozamanda bunu diyor n ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen geçerli bir Steam alımı yapmış olmanız gere tkankan dedi: Steam cüzdandaki parayı keydroba aktarmak ne yazık ki mümkün değil fakat topluluk pazarından CS:GO skini alıp bu şekilde aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nasıl kaldıracağız
tkankan dedi: Steam cüzdandaki parayı keydroba aktarmak ne yazık ki mümkün değil fakat topluluk pazarından CS:GO skini alıp bu şekilde aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam ozamanda bunu diyor n ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen geçerli bir Steam alımı yapmış olmanız gere tkankan dedi: Steam cüzdandaki parayı keydroba aktarmak ne yazık ki mümkün değil fakat topluluk pazarından CS:GO skini alıp bu şekilde aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nasıl kaldıracağız