susuzkedi Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Sistem Özellikleri 16gb ram 6650xt 8gb R5 5600x Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Selam. Ben 15 yaşındayım Midas'tan annemin üzerine hesap açtım ama para gönderecek bankam yok. Papara'dan gönderebilir miyim? Paparam 3 yıllık olduğundan IBAN'ım var ve IBAN'a para gönderebiliyorum. Sizce ne yapmalıyım? Babam böyle şeylerle uğraşma der para göndermez
Selam. Ben 15 yaşındayım Midas'tan annemin üzerine hesap açtım ama para gönderecek bankam yok. Papara'dan gönderebilir miyim? Paparam 3 yıllık olduğundan IBAN'ım var ve IBAN'a para gönderebiliyorum. Sizce ne yapmalıyım? Babam böyle şeylerle uğraşma der para göndermez
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Ekim 2024 #2 Annenizin adina bir banka hesabı açın derim papara ile muhtemen sorun cikar. Ödeme alma kismini bilemem ama iban ile ödeme alirken sorun çıkacağını düşünüyorum. Kurumsal firmalarda ödeme alamiyordu cünkü en son ör; dolap.
Annenizin adina bir banka hesabı açın derim papara ile muhtemen sorun cikar. Ödeme alma kismini bilemem ama iban ile ödeme alirken sorun çıkacağını düşünüyorum. Kurumsal firmalarda ödeme alamiyordu cünkü en son ör; dolap.