Papara'dan Nays'a ve Tosla'ya para gönderemiyorum

469826

Hectopat
Makaleler
16
Göndermem gereken IBAN'ı girip 20 lirayı yazıyorum, ama Nays'da “bu IBAN'a para gönderemezsin”, Tosla'da “kurumsal IBAN'lara para gönderemezsin” diyor.

Önceden Tosla'ya gönderebiliyordum, ama Nays'a daha önce yollamamıştım. Neden olmuyor, sizde de aynı sorun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap sorunda gizli.
kurumsal IBAN'lara para gönderemezsin
Zira o IBAN'lar senin şahsi banka hesaplarına bağlı değil ve Tosla ve Nays şahsi hesaplarından para gönderimini kabul eder.

Cevap sorunda gizli.

Zira o IBAN'lar senin şahsi banka hesaplarına bağlı değil ve Tosla ve Nays şahsi hesaplarından para gönderimini kabul eder.
Tosla hesabı da benim, Nays da, Papara da. Eskiden Tosla’ya yollamıştım. Şimdi yollayamıyorum, Nays’ı daha önce denemedim ama önceden denesem olurdu bence. Şimdi ne değişmiş olabilir ki?

Madem gönderilmiyor, bu adamlar niye IBAN yazıp buraya yollayın desin ki?

@SUSAMLI ÇUBUK hocam bir bilginiz vs. varsa mesajıma emoji atmak yerine yardımcı olmaya ne dersiniz?

Son düzenleme:
Tosla hesabı da benim, Nays da, Papara da.
Ama bahsettiğin platformların, hesabına para aktarmak için verdikleri IBAN sana ait değil; kullandığın platformu yöneten şirkete ait. O IBAN'a para atarsın, verici banka hesabı ile alıcı ön ödemeli kart hesabının sahibi aynıysa parayı aktarırlar. Değilse para iade edilir.

Yukarıda cevap verildiği halde uzattığın için attim. O ibanlar bankaya ait, isimleride akode vs. oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…