alperozdemir5 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 30 12 Ocak 2023 #1 Papara'dan para göndere tıkladığımda şifremi istiyor. Girdiğimde ise ana ekrana atıyor. Böylece para atamıyorum. Nasıl çözebilirim?
Papara'dan para göndere tıkladığımda şifremi istiyor. Girdiğimde ise ana ekrana atıyor. Böylece para atamıyorum. Nasıl çözebilirim?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 10 Haziran 2023 #2 alperozdemir5 dedi: Papara'dan para göndere tıkladığımda şifremi istiyor. Girdiğimde ise ana ekrana atıyor. Böylece para atamıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir şey oldu mu? Düzelme vs. Artı 0 Eksi
alperozdemir5 dedi: Papara'dan para göndere tıkladığımda şifremi istiyor. Girdiğimde ise ana ekrana atıyor. Böylece para atamıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir şey oldu mu? Düzelme vs.
swappyfx Femtopat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 23 10 Haziran 2023 #3 Hesabınız onaylı değilse kimseye para atamazsınız. Onaylı ise Papara müşteri hizmetlerine mail veya telefon ile ulaşmanız iyi olacaktır. Artı 0 Eksi
Hesabınız onaylı değilse kimseye para atamazsınız. Onaylı ise Papara müşteri hizmetlerine mail veya telefon ile ulaşmanız iyi olacaktır.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #4 swappyfx dedi: Hesabınız onaylı değilse kimseye para atamazsınız. Onaylı ise Papara müşteri hizmetlerine mail veya telefon ile ulaşmanız iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Onaylı olsa da atılmıyor sözleşmeli hesaba sahip olması gerekli. Artı 0 Eksi
swappyfx dedi: Hesabınız onaylı değilse kimseye para atamazsınız. Onaylı ise Papara müşteri hizmetlerine mail veya telefon ile ulaşmanız iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Onaylı olsa da atılmıyor sözleşmeli hesaba sahip olması gerekli.