Çözüldü Papara'dan para atınca adres ve T.C. No gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ANKA_0

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Bugün Papara'dan birine para yolladım ve dekontta T.C. No ve adresimin de yazdığını fark ettim. 18 yaşından küçük olduğum için veli onaylı hesabım var. Benim merak ettiğim tanımadığım biri bana para attığı zaman onun dekontunda da gözükecek mi? Bu nasıl kapatılır? Bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Papara yeni dijital Slip'e geçti. Üstteki arkadaşın dediği gibi alıcı tarafında o bilgiler gözükmüyor.
Ayrıca dijital Slip'i paylaşmak isterseniz "adres ve kimlik bilgilerimi gizle" butonunu aktif edip istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.
T.C. No ve adresin gözükmemesi lazım. Başka biri ile denediniz mi? Sadece kendi hesabınız üzerinden mi baktınız?

Hocam o bilgiler sizin tarafınızın dekontunda yazıyor, alıcının tarafında yazmıyor. Aynısı bir başka kullanıcı için de geçerli.

Papara yeni dijital Slip'e geçti. Üstteki arkadaşın dediği gibi alıcı tarafında o bilgiler gözükmüyor.
Ayrıca dijital Slip'i paylaşmak isterseniz "adres ve kimlik bilgilerimi gizle" butonunu aktif edip istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.

Çözüm
Hocam o bilgiler sizin tarafınızın dekontunda yazıyor, alıcının tarafında yazmıyor. Aynısı bir başka kullanıcı için de geçerli.

Ben birine para yolladım ve dekontu attım attığım dekontta bu bilgiler vardı dedigin gibi neyse ki fark ettim başka bir hesaptan kendime atıp dekontuna bakacagim.

Teşekkür ederim beni bayağı düşündürmüştu bu mevzu

Hocam dekontu karşı tarafla paylaşırsanız tabii ki görür

Hocam dekontu karşı tarafla paylaşırsanız tabii ki görür

"Adres ve kimlik bilgilerimi gizle" butonunu aktif edip istediğiniz kişiye gönderdiğiniz zaman gözükmüyor.

Teşekkür ederim beni bayağı düşündürmüştu bu mevzu

Rica ederim, iyi sosyaller. Birine para yollarken dediğim butonu aktif edersen hiçbir bilgin gitmez.

"Adres ve kimlik bilgilerimi gizle" butonunu aktif edip istediğiniz kişiye gönderdiğiniz zaman gözükmüyor.

Rica ederim, iyi sosyaller. Birine para yollarken dediğim butonu aktif edersen hiçbir bilgin gitmez.
Teşekkür ederim sağol yardımcı olduğun için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…