Papara'dan para çekilemiyor

Rys

Hectopat
Arkadaşlar selam, 2 aydır Papara aracılığı ile kredi kartlarıma takla attırarak kendimi kurtarıyordum. Fakat Papara olayları patlak verdikten sonra sanırım devletimiz sağ olsun ki bu sistemi de değiştirmişler artık kredi kartı ile Papara'ya yüklenen paralar ne bir başkasına gönderiliyor, ne de ATM ile çekilebiliyor. Sadece kullanılabilir, harcanılabilir bakiye olarak gözüküyor. Ben bunu bilmeden kredi kartımdaki tüm parayı Papara'ya attım şu anda ise geri alamıyorum parayı, kart ödemem gerek. Nasıl bir yol izleyebilirim? (kartlarım patlak olduğundan dolayı kapatana kadar takla attırmak mecburiyetindeyim)

Merhaba,

Papara sanal kartınız ile Tosla vb. uygulamalara paranızı yükleyerek ibanınıza çekebileceğinizi düşünüyorum.

İyi sosyaller.

Hocam Tosla'da yeni kayıt oluşturdum az önce. Papara'daki paramı Tosla'ya attım, banka hesabıma çekecekken "hesabına erişimin engellendi" uyarısı aldım, giremiyorum şu anda. Para da içeride kaldı, ne yapacağım?

Hocam Tosla'da yeni kayıt oluşturdum az önce. Papara'daki paramı Tosla'ya attım, banka hesabıma çekecekken "hesabına erişimin engellendi" uyarısı aldım, giremiyorum şu anda. Para da içeride kaldı, ne yapacağım?
Soruna dair ekran görüntüsü iletirseniz yardımcı olmak isterim.

Soruna dair ekran görüntüsü iletirseniz yardımcı olmak isterim.
1752257675505.png

Yazışma başlat hocam, ek olarak yaşın kaç?

Desteğe erişmekten başka çare yok.
destek hafta içi çalışıyormuş. Ayrıca birçok sitede gördüğüm kadarıyla müşteri hizmetleri, destek insanları oyalayıp sorunları çözmüyorlarmış. Keşke paparadan hiç atmasaydım parayı, paparada en azından daha güvenliydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı