Kardeşim önemli miktarda para bırakmış içeride. Bunu nasıl kurtarırız? Güncel bir yol var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
İşleminizi gerçekleştirmek üzere, ilk olarak ana ekranınızda yer alan Yatır/Çek menüsüne giriş yapınız. Açılan pencerede çekme işlemleri altında bulunan IBAN ile çek seçeneğini kullanarak ilerleyiniz ve bakiyenizin tamamını kayıtlı banka hesabınıza transfer etmek için bakiye üzerine dokununarak tüm bakiyeyi seçin ve süreci tamamlamak için onay verin. Bu şekilde para çekme işleminiz tamamlanacaktır.
Papara şu an tüm işlemleri durdurmuş. Onu soruyor sanırım.
İşleminizi gerçekleştirmek üzere, ilk olarak ana ekranınızda yer alan Yatır/Çek menüsüne giriş yapınız. Açılan pencerede çekme işlemleri altında bulunan IBAN ile çek seçeneğini kullanarak ilerleyiniz ve bakiyenizin tamamını kayıtlı banka hesabınıza transfer etmek için bakiye üzerine dokununarak tüm bakiyeyi seçin ve süreci tamamlamak için onay verin. Bu şekilde para çekme işleminiz tamamlanacaktır.
Bende hata veriyorBu şekilde yapabilirsiniz.
Ben de geçen çektim bu şekilde IBAN'a parayı problem olmuyor bu süreçte.
Bu şekilde yapabilirsiniz.
Ben de geçen çektim bu şekilde IBAN'a parayı problem olmuyor bu süreçte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.