Papara'dan Tosla'ya nasıl para gönderilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim Sistemi: Linux Mint Cinnamon ve Windows 11
RAM: 16 GB (13.5 GB kullanılabilir)
Sabit disk: 500 GB
Grafik/Ekran Kartı: Nviada GeForce GTX 1650 Mobile/ MAX Q
Direktx: 12
Belirttiğim gibi Papara kapandı ve hesap açmak için Tosla geçeceğim. Ama Papara'dan para gönderemiyorum. Papara kapanınca bir duyuru veriyordu. Para gönderebilirsiniz diye oradan Tosla'ya bir lira atmalıyım.

Paparadan şuan para gönderemiyorsun kimseye. Önceden kayıtlı ibanın varsa gönderirsin anca.

Göndermen mümkün değil, şu anlık sadece önceden IBAN kaydetmiş kişiler çekebiliyor parayı.

Belirttiğim gibi Papara kapandı ve hesap açmak için Tosla geçeceğim. Ama Papara'dan para gönderemiyorum. Papara kapanınca bir duyuru veriyordu. Para gönderebilirsiniz diye oradan Tosla'ya bir lira atmalıyım.

Hala paralar gönderılmıyor. Yenı bir acıklama gelene kadar hepımız beklıyoruz paraları.

Ben nasıl açarım acaba Tosla?

Ben nasıl açarım acaba Tosla?

Dogrulama gerekıyor o da saçma sapan bir şey. Kımlık dogrulama yapıyorum her şey tamamken yuz dogrulamada donup kalıyor. Deneye deneye SIM kart bloke edıldı benım. Bu arada dogrulama ıcın NFC ozellıklı telefon ve resımlı T.C. kımlık kartı lazım.

NFC YOOOOOOK OLAMAAAZ

Ne yapcam şimdi ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…