Papara'dan Yapı Kredi ile para aktarımı olur mu?

Egeax

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu an Papara'da param yok, Yapı Kredi hesabım var. Para aktarımı yapabiliyor muyum hesabıma?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapı Kredi banka hesabınızdan Papara hesabınıza mı para yükleyeceksiniz? Herkes parasını kurtarmaya çalışırken siz neden yükleme yapıyorsunuz ki?
Olabilecek bir durum, sonuçta hesaptaki parayla bir şey almak istiyordur ama ufak bir eksik olduğundan dolayı tamamlayıp satın almak istiyordur. Bunu az önce ben yaşadım çünkü fakat para transferine izin verilmedi Papara hesabıma. 😅

ATM'den de çekim yapamadım maalesef, mecburen harcama yapmak zorunda kaldım. Eksik okumuşum, kusura bakmayın. Param yok içerde demiş.😅

Olabilecek bir durum, sonuçta hesaptaki parayla bir şey almak istiyordur ama ufak bir eksik olduğundan dolayı tamamlayıp satın almak istiyordur. Bunu az önce ben yaşadım çünkü fakat para transferine izin verilmedi Papara hesabıma. 😅

ATM'den de çekim yapamadım maalesef, mecburen harcama yapmak zorunda kaldım.

Her türlü transfer işlemleri askıya alındı diye açıklama yapmışlardı o yüzden yükleme işlemi de kapalıdır yüksek ihtimalle. ATM'den çekim yapamadım demişsiniz sanırım sizde gidip "Akbank" ATM'si üzerinden çekim denediniz. Akbank çekimlere izin vermiyor. Başka ATM de deneyebilirsiniz.

Her türlü transfer işlemleri askıya alındı diye açıklama yapmışlardı o yüzden yükleme işlemi de kapalıdır yüksek ihtimalle. ATM'den çekim yapamadım demişsiniz sanırım sizde gidip "Akbank" ATM'si üzerinden çekim denediniz. Akbank çekimlere izin vermiyor. Başka ATM de deneyebilirsiniz.
Birkaç bankada daha denedim ama olmamıştı. Benim etrafımda pek ATM de yok. QNB-TEB gibi bankalarda sorun yaşayanı pek görmedim. Oralar da biraz uzak kalıyor bana maalesef. Yine de düşündüğünüz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı