Çözüldü Papara'nın dolar kuru komisyonu kaçtır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RglarX

Hectopat
Daha fazla  
Steam'den 14.39 dolarlık oyun aldım. Şu an güncel dolar kuruna göre 498 TL, fakat kartımdan 523 TL kesti. Neyse ki cashback sayesinde normal fiyata almış gibi oldum.

Papara'nın dolar komisyonu yüzde kaç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Papara'nın dolar komisyonu değil, Steam'in baz aldığı dolar kurundan dolayı 523 TL kesmiş.
Anladım hocam, peki biliyorsanız Steam'in dolar kuru nasıl işliyor anlatabilir misin? Çünkü dediğiniz konu hakkında hiç bir bilgim yok.

Günlük kendi sistemi ile. Takip edebileceğin bir yer yok, anlık olarak oyunu satın almak için ödemeye yönlendirdiğinde kaç Türk Lirasına tekabül ettiğini öğrenirsin. İlk mesajımı çözüm işaretlersen sevinirim.

Günlük kendi sistemi ile. Takip edebileceğin bir yer yok, anlık olarak oyunu satın almak için ödemeye yönlendirdiğinde kaç Türk Lirasına tekabül ettiğini öğrenirsin. İlk mesajımı çözüm işaretlersen sevinirim.
Ekran görüntüsü 2024-11-28 133931.png

Hocam dediğiniz yer burası mı? Fotoğraftaki oyun 8.74 dolar, şu anda 302 TL yapıyor. Örneğin ben bu oyunu satın aldığımda kartımdan 302 TL mi çekilecek yoksa daha fazla mı?
Ama kaç TL'ye tekabül ettiği yazmıyor burada. Yada ben mi yanlış yerdeyim?

Doğru yerdesin. Steam'in "şu an doları şu kadar kurdan değerlendiriyoruz" diye resmi bir kaynağı yok. Tahmini bir yaklaşım ile hesaplamanız gerek. Mesela düz 1$=35 TL olarak hesap edersiniz, bunun 3 aşağı 5 yukarısı bir fiyata hazır olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı