Papara'nın son durumu nedir?

628029

Decapat
Nakit atabiliyor muyum bankamatikten Papara'ya veya başka banka kartından kendi hesabıma IBAN ile? Para yatırmak istiyorum, nasıl yapabilirim, son durum nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İçerisinde az miktar param kaldı diye ders için bir kanala katıl üzerinden abone olmayı denedim, banka tarafından onaylanmadı dedi.

Nakit atabiliyor muyum bankamatikten Papara'ya veya başka banka kartından kendi hesabıma IBAN ile? Para yatırmak istiyorum, nasıl yapabilirim, son durum nedir?
Benim bildiğim kadarıyla uygulana tamamıyla kullanıma açık ama harcama, yatırma ve fast işlemlerine limit geldi mesela bugün Minecraft Realms aboneliği alabildim

İçerisinde az miktar param kaldı diye ders için bir kanala katıl üzerinden abone olmayı denedim, banka tarafından onaylanmadı dedi.

Bugün Steam üzerinden oyun satın alabildim yaklaşık 900TL kadar bir sorun yaşamadım. Para çekebiliyorum gibi gözüküyor ama çekmedim. Altında param var köşe de kalsın diye almıştım, alım satıma hiç izin vermiyor döviz olarak.

Çoğunlukla internet siteleri Papara ödeme secenegini kaldırmıs, Steam gibi odeme secenegi olmayan sitelerde de bazen odeme oluyor bazen olmuyor.

Son durumu şu şekilde anlatayım Papara'nın kendi paylaşmış olduğu resmi yazıya göre.

1. 2000TL olan limit 5000TL'ye yükseltildi.
2. transfer işlemleri aktif edildi fakat kendinize ait hesap şartı var.
3. döviz ve yatırım işlemleri aktif edildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı