Papara'ya 2000 TL yatırırsam para keser mi?

Fikrisngl

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar Papara'ya hep 500TL altı para yatırdım. Eğer 2000 TL yatırırken veya satın alırken bir kesinti olur mu?

500TL üstü için %2'lik bir komisyon ücreti alıyor ya 500TL üstü yatırdığında ya da 5 kere para yatırma işlemi yaptığında %2'lik gibi bir komisyon ücreti kesmesi lazım yanlış biliyor olabilirim %'liği ama kesiyor.
Fakat biri senin Papara kartına 2000TL atarsa ve onunla işlem yaparsan kesemez.

Kesiyor ama çok ufak bir miktar. Doğru hatırlıyorsam 40 lira (%2) para kesiyor olması gerek.

Ben sürekli yatırıyorum bir kesinti olmuyor. Ziraat üstünden havale yapıyorsunuz arkadaşlar ne kesintisi. 5 kere başkaları tarafından ödeme alırsanız %3.4 kesmeye başlıyor 6. farklı kişiden onun haricinde bilmiyorum ama Ziraat'ten attığım hiçbir parayı bugüne kadar kesmedi.

Nasıl yani anlamadım?
Kesiyor ama çok ufak bir miktar. Doğru hatırlıyorsam 40 lira (%2) para kesiyor olması gerek.

2 kere 500 TL sonra 1000TL attım ortalama 26 TL kârdayım neresinden dönersek kâr artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…