Papara'ya atılan para kullanılamıyor

Schwiartz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, her zamanki gibi Papara hesabıma para yatırdım fakat gelen bir güncelleme ile ne para çekebiliyorum ne de para harcayabiliyorum. Hesabım onaylı değil fakat bunları yılbaşından önce yapabiliyordum bir şeyler satın alabiliyordum.
Şimdi istediğim bir şey de satın alamıyorum, kendimi onaylı hesap yapayım dedim ama kimliğimde fotoğraf olmadığı için bunu da yapamıyorum. Param içerde kaldı hiçbir türlü alamıyorum, bunun çözümünü bilen var mıdır veya destek ekibi ile iletişime geçsem paramı geri alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, her zamanki gibi Papara hesabıma para yatırdım fakat gelen bir güncelleme ile ne para çekebiliyorum ne de para harcayabiliyorum. Hesabım onaylı değil fakat bunları yılbaşından önce yapabiliyordum bir şeyler satın alabiliyordum.
Şimdi istediğim bir şey de satın alamıyorum, kendimi onaylı hesap yapayım dedim ama kimliğimde fotoğraf olmadığı için bunu da yapamıyorum. Param içerde kaldı hiçbir türlü alamıyorum, bunun çözümünü bilen var mıdır veya destek ekibi ile iletişime geçsem paramı geri alabilir miyim?

ATM'den paranı cekmeyi denedin mi?

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
En mantıklı kararı vereceklerdir.

Hesabını onaylamak o kadar zor olmamalı. Yaşın 18 altı ise velinin hesabını onayla, sonrasında kendi hesabına onay ver.

Başka bir Papara kullanıcısına gönderip ondan nakit almayı deneyebilirsin.

Hesap onaylı değil. Başkasına gönderemez. Bu durumda en mantıklı olan şey velisinin adına onaylamak olacaktır.

Hesabını onaylamak o kadar zor olmamalı. Yaşın 18 altı ise velinin hesabını onayla, sonrasında kendi hesabına onay ver.

Hesabımı onaylamayı zaten denedim 18 yaş altı olduğum için kimliği çıkartırken fotoğraf kullanmamıştım fakat fotoğrafta zorunlu kimlikte.

Hocam hesabı doğrulamadan çekemezsiniz o parayı ancak internetten bir şey satın alabilirsiniz.

Artık onu da yapamıyorum o yüzden açtım bu konuyu.

Bununla alakalı bir karar çıkmıştı. Senin adına kayıtlı bir hesaptan başka bir hesaba atınca çekemiyor muydun o tarz bişeydi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı