FurkanVI Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 Ekran Kartı Intel I3 10100F 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Papara Black Card onaylı hesap sahibiyim. ATM'lerden hesabıma para yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Papara Black Card onaylı hesap sahibiyim. ATM'lerden hesabıma para yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.644 Çözümler 11 3 Temmuz 2023 #2 FurkanVI dedi: Papara Black Card onaylı hesap sahibiyim. ATM'lerden hesabıma para yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... ATM'de para yatırma bölümü olduğundan emin misiniz? Artı 0 Eksi
FurkanVI dedi: Papara Black Card onaylı hesap sahibiyim. ATM'lerden hesabıma para yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... ATM'de para yatırma bölümü olduğundan emin misiniz?
Suppernugget1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 Hocam bende de Black Card sahibiyim ve ATM'lerden para yatırabiliyorum. Artı 0 Eksi
rap huzura erdirir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 635 Çözümler 4 3 Temmuz 2023 #4 FurkanVI dedi: Papara Black Card onaylı hesap sahibiyim. ATM'lerden hesabıma para yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bazı ATM'leri desteklemiyordu sanırım, veya kullandığınız ATM'de para yatırma özelliği de olmayabilir. Artı 0 Eksi
FurkanVI dedi: Papara Black Card onaylı hesap sahibiyim. ATM'lerden hesabıma para yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bazı ATM'leri desteklemiyordu sanırım, veya kullandığınız ATM'de para yatırma özelliği de olmayabilir.
Suppernugget1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #5 rap huzura erdirir dedi: Bazı ATM'leri desteklemiyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bütün ATM'ler destekliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
rap huzura erdirir dedi: Bazı ATM'leri desteklemiyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bütün ATM'ler destekliyor diye biliyorum.
KS KS FurkanVI Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 Ekran Kartı Intel I3 10100F 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #6 Suppernugget1 dedi: Hocam bende de Black Card sahibiyim ve ATM'lerden para yatırabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabın onaylı mı sözleşmeli mi peki? rap huzura erdirir dedi: Bazı ATM'leri desteklemiyordu sanırım, veya kullandığınız ATM'de para yatırma özelliği de olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Bir sürü ATM denedim ama. Artı 0 Eksi
Suppernugget1 dedi: Hocam bende de Black Card sahibiyim ve ATM'lerden para yatırabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabın onaylı mı sözleşmeli mi peki? rap huzura erdirir dedi: Bazı ATM'leri desteklemiyordu sanırım, veya kullandığınız ATM'de para yatırma özelliği de olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Bir sürü ATM denedim ama.
Suppernugget1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #7 FurkanVI dedi: Hesabın onaylı mı sözleşmeli mi peki? Bir sürü ATM denedim ama. Genişletmek için tıkla... Hocam emin değilim Annemle beraber açmıştım, Nasıl anlayabilirim onaylı olduğunu? Artı 0 Eksi
FurkanVI dedi: Hesabın onaylı mı sözleşmeli mi peki? Bir sürü ATM denedim ama. Genişletmek için tıkla... Hocam emin değilim Annemle beraber açmıştım, Nasıl anlayabilirim onaylı olduğunu?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 3 Temmuz 2023 #8 FurkanVI dedi: Hesabın onaylı mı sözleşmeli mi peki? Bir sürü ATM denedim ama. Genişletmek için tıkla... Para yatırma esnasında atmdeki hatanın fotoğrafını atabilir misiniz? Kuzenim de benzer bir sorundan bahsetmişti bana bazı atmlerde şifresini girse de kabul etmiyormuş. Artı 0 Eksi
FurkanVI dedi: Hesabın onaylı mı sözleşmeli mi peki? Bir sürü ATM denedim ama. Genişletmek için tıkla... Para yatırma esnasında atmdeki hatanın fotoğrafını atabilir misiniz? Kuzenim de benzer bir sorundan bahsetmişti bana bazı atmlerde şifresini girse de kabul etmiyormuş.
KS KS FurkanVI Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 Ekran Kartı Intel I3 10100F 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #9 Suppernugget1 dedi: Hocam emin değilim Annemle beraber açmıştım, Nasıl anlayabilirim onaylı olduğunu? Genişletmek için tıkla... Papara uygulamasına girip profil fotoğrafına basıp hesap detaylarında yazıyordu galiba. Artı 0 Eksi
Suppernugget1 dedi: Hocam emin değilim Annemle beraber açmıştım, Nasıl anlayabilirim onaylı olduğunu? Genişletmek için tıkla... Papara uygulamasına girip profil fotoğrafına basıp hesap detaylarında yazıyordu galiba.
cemalsp Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 146 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri NZXT H510 ELİTE RYZEN 7 5800X COOLER MASTER ML120LV2 MSİ B550 TOMAHAWK 5100 OC MSİ GEFORCE RTX 3090 GAMİNG X TRİO CORSAİR VENGEANCE LPX 8X3 24GB GİGABYTE P850W +80 GOLD Cinsiyet Erkek Meslek Balık avcılığı 3 Temmuz 2023 #10 FurkanVI dedi: Papara Black Card onaylı hesap sahibiyim. ATM'lerden hesabıma para yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bir para limiti var. O sınırı aştınız mı? Limiti görmek için sözleşmenize girin orada görünür Artı 0 Eksi
FurkanVI dedi: Papara Black Card onaylı hesap sahibiyim. ATM'lerden hesabıma para yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bir para limiti var. O sınırı aştınız mı? Limiti görmek için sözleşmenize girin orada görünür