Papara’ya Giriş Yapılamıyor

Atahan Kutlu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler. Papara kart kullanarak Trendyol'dan bir şey alacaktım ama kartın içinde yeterli para olmasına rağmen işlemi tamamlamadı. Sonra Papara uygulamasına girip bakayım dedim ama şifremi doğru yazmama rağmen uygulamaya girmiyor. Sizde de sıkıntı var mı? Problem genel mi yoksa bende mi var sadece?

Screenshot_2022-09-05-18-10-06-200_com.mobillium.papara.jpg

Bende de girmiyor hocam.
1662390914403.png

1662390992047.png

Bende de aynı sorun var fakat mobil veri ve parmak izi yerine şifre ile girdiğimde daha hızlı ve rahat giriliyor. Hiçbir şekilde giremeyen arkadaşlar mobil veri açıp parmak izi yerine şifre ile girmeyi deneyebilir.

Herkese iyi günler. Papara kart kullanarak Trendyol'dan bir şey alacaktım ama kartın içinde yeterli para olmasına rağmen işlemi tamamlamadı. Sonra Papara uygulamasına girip bakayım dedim ama şifremi doğru yazmama rağmen uygulamaya girmiyor. Sizde de sıkıntı var mı? Problem genel mi yoksa bende mi var sadece?

Eki Görüntüle 1508217

Papara çöktü.

Eki Görüntüle 1508217

Şu an sorun var sunucularında sanırım bende de girmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı