Volmestro Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Merhaba. Ben Papara hesabıma Payoneer üzerinden dolar aktaracağım. Papara hesabıma aktarılan dolar TL'ye çevrilerek hesabıma geçer mi?
Merhaba. Ben Papara hesabıma Payoneer üzerinden dolar aktaracağım. Papara hesabıma aktarılan dolar TL'ye çevrilerek hesabıma geçer mi?
eriyen şeker Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 166 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 Volmestro dedi: Merhaba. Ben Papara hesabıma Payoneer üzerinden dolar aktaracağım. Papara hesabıma aktarılan dolar TL'ye çevrilerek hesabıma geçer mi? Genişletmek için tıkla... Ben bir tane uygulamadan 5 dolar cekmıstım TL olarak gelmıstı senınkıde oyle cevrılebılır sanırım kura göre.
Volmestro dedi: Merhaba. Ben Papara hesabıma Payoneer üzerinden dolar aktaracağım. Papara hesabıma aktarılan dolar TL'ye çevrilerek hesabıma geçer mi? Genişletmek için tıkla... Ben bir tane uygulamadan 5 dolar cekmıstım TL olarak gelmıstı senınkıde oyle cevrılebılır sanırım kura göre.