Papara'ya para yüklerken ING ATM paramı yuttu

20 lira için konu açman bile çok saçma. Bunun için arayıp da banka personellerini rahatsız etmemelisin.
Ben de bugün yaklaşık 25 lira yükledim, eğer o da böyle yok olsaydı ben de böyle konu açardım. 40 yılın başında ucuz oyun alacağız, o da ziyan olmasın.

Komik duruma falan düşmezsin, ben Netflix tarafından çekilen 2 TL için bile bankayla muhatap olmuştum, iadesini de gerçekleştirdiler. Arkadaş banka personeli sanırım. Hakkın olan parayı neden haksız yere başkasına kaptırasın, 20 TL kolay kazanılmıyor. 20 TL'ye karın doyar.

20 TL sana göre değersiz olabilir.
Bana göre 5 kuruş bile değerli ama banka personeli "he he" diyip kapatacaktır ve gülecektir telefonu kapattıktan sonra. Kendini gülünç duruma düşürmek ister misin? 100 lira kaybetmeden ciddiye alacaklarını sanmıyorum.

Daha kötüsü samimi arkadaşlarına da söyleyecek, onlar da gülecek. ):

Son düzenleme:
Yoo, söyledim gülmediler.

Telefon görüşmeleri kayıt altına alınıyor. Telefonda gülmez zaten. Dikkatli okumamışsın yorumumu. Kendine gülünmesinden rahatsız olmuyorsan sorun yok.
Samimi arkadaşlarım gülmediler...
Telefon görüşmeleri kayıt altına alınıyor. Telefonda gülmez zaten. Dikkatli okumamışsın yorumumu. Kendine gülünmesinden rahatsız olmuyorsan sorun yok.
Ekstra olarak niye hakkım olan şeyi savunduğum için, niye gülünç duruma düşeyim ki?

Bence senin için önemli olan hakkını aradığın bir konuda tanımadığın insanların düşüncesi. Ki çok yanlış düşünüyorsun kimsenin o tepkileri vereceğini sanmıyorum. Daha önce Türkiye'de x bir kargo firması kargomu kapıma getirdiğinde 8 TL fazla istemiş tabi annemde bilmediğinden vermiş. Ben evde yoktum olsaydım haddini bildirirdim. Kalktım kargo şubesine gittim şikayet ettim. 8 TL için mi hayır değil, tabiri caizse keriz olmadığım için. İşte sen hakkını aramadığın için o adam bizi böyle rahat rahat aklınca kazıklamaya çalışıyor. İngiltere'de çalışıyorum, adamların parası bizimkinin 10 katı ama adamlar aşırı cimri 1 poundun bile hesabını ayrıntılı ayrıntılı yapar üstüne senin harcadığın paranın bile derdine düşer. Tabi ki bunu tasvip etmiyorum ama sen böyle yazınca kendi ekonomimizin neden böyle olduğunu düşündüm. Sen kendi parana değer vermezsen kimse değer vermez. 20 TL için biraz uzun yazmış olabilirim kusura bakma.

Papara ne yapsın bu durumda? O zaman ben de arayayım Papara'yı ATM 100 kağıdımı yuttu verin diyeyim. Ne güzel İstanbul.

Git ING'ye anlat durumu. ATM'yi açarlar, işlemlerle içindeki parayı karşılaştırıp fazlalığı tespit ederler gerekirse. Muhtemelen kolayca halledilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…