9 924527 Zeptopat Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 35 27 Mayıs 2025 #1 Bugün kayyım atanmış, bundan sonra ne olabilir? Son düzenleme: 27 Mayıs 2025
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.227 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #2 Paran varsa çekmeye çalış, harici başka uygulama kullanacağız.
9 924527 Zeptopat Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 35 27 Mayıs 2025 #3 EdoMinato dedi: Paran varsa çekmeye çalış, harici başka uygulama kullanacağız. Genişletmek için tıkla... Niye çekiyoruz ki parayı ben anlamadım el mi koyarlar? Para yok zaten 2 aydır kullanmıyorum, iş bankasını kullanıyorum Garanti BBVA ile.
EdoMinato dedi: Paran varsa çekmeye çalış, harici başka uygulama kullanacağız. Genişletmek için tıkla... Niye çekiyoruz ki parayı ben anlamadım el mi koyarlar? Para yok zaten 2 aydır kullanmıyorum, iş bankasını kullanıyorum Garanti BBVA ile.
K kullanıcı bulut Femtopat Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #4 eminmiyiz ya burda ne cıkar kı buda kapanmasın yanı ne kalır gerıye
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.227 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #5 924527 dedi: Niye çekiyoruz ki parayı ben anlamadım el mi koyarlar? Para yok zaten 2 aydır kullanmıyorum, iş bankasını kullanıyorum Garanti BBVA ile. Genişletmek için tıkla... Kayyum söz konusu olduğu yerlerde n'olacağı belli olmaz. Türkiye burası. Milletin tapulu arsasını bile 1 günde kamulaştırıp elinden alıyorlar.
924527 dedi: Niye çekiyoruz ki parayı ben anlamadım el mi koyarlar? Para yok zaten 2 aydır kullanmıyorum, iş bankasını kullanıyorum Garanti BBVA ile. Genişletmek için tıkla... Kayyum söz konusu olduğu yerlerde n'olacağı belli olmaz. Türkiye burası. Milletin tapulu arsasını bile 1 günde kamulaştırıp elinden alıyorlar.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #6 kullanıcı bulut dedi: Emin miyiz ya burada ne cıkar kı bu da kapanmasın yanı ne kalır gerıye. Genişletmek için tıkla... Tosla.
kullanıcı bulut dedi: Emin miyiz ya burada ne cıkar kı bu da kapanmasın yanı ne kalır gerıye. Genişletmek için tıkla... Tosla.
9 924527 Zeptopat Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 35 27 Mayıs 2025 #7 Eymenz dedi: Tosla. Genişletmek için tıkla... Nays?..
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.099 Çözümler 82 Yer Başkent 27 Mayıs 2025 #8 Alenen kamulaştırma adı altında vatandaşın hesaplarındaki paraya çökemezler, o kadar da değil diye düşünüyorum.
Alenen kamulaştırma adı altında vatandaşın hesaplarındaki paraya çökemezler, o kadar da değil diye düşünüyorum.
K kullanıcı bulut Femtopat Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #9 924527 dedi: Niye çekiyoruz ki parayı ben anlamadım el mi koyarlar? Para yok zaten 2 aydır kullanmıyorum, iş bankasını kullanıyorum Garanti BBVA ile. Genişletmek için tıkla... Eymenz dedi: Tosla. Genişletmek için tıkla... e bugun papara yarın o
924527 dedi: Niye çekiyoruz ki parayı ben anlamadım el mi koyarlar? Para yok zaten 2 aydır kullanmıyorum, iş bankasını kullanıyorum Garanti BBVA ile. Genişletmek için tıkla... Eymenz dedi: Tosla. Genişletmek için tıkla... e bugun papara yarın o
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.227 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #10 AceTeq dedi: Alenen kamulaştırma adı altında vatandaşın hesaplarındaki paraya çökemezler, o kadar da değil diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Vatandaşın malı olan. değeri milyon lira olan arazilere çöktüler diyorum hocam, sen 3-5 kuruşa çökemezler diyorsun. Fazla iyimsersin. Her ihtimale göz önünde bulundurup, varsa paranı hemen çekeceksin bu tür olaylarda Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2025
AceTeq dedi: Alenen kamulaştırma adı altında vatandaşın hesaplarındaki paraya çökemezler, o kadar da değil diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Vatandaşın malı olan. değeri milyon lira olan arazilere çöktüler diyorum hocam, sen 3-5 kuruşa çökemezler diyorsun. Fazla iyimsersin. Her ihtimale göz önünde bulundurup, varsa paranı hemen çekeceksin bu tür olaylarda