kazuru Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 46 28 Mayıs 2025 #11 LordOfWindows dedi: Ben Akbank'ın ATM'sinden çekmeyi denedim, 2000TL olarak ancak başarısız oldu işlem. Genişletmek için tıkla... Hocam fiziki kart ile mi cekmeyi denediniz? Bugün Akbank'tan 2K cekim yapabildim. Saat 16.30 civari.
LordOfWindows dedi: Ben Akbank'ın ATM'sinden çekmeyi denedim, 2000TL olarak ancak başarısız oldu işlem. Genişletmek için tıkla... Hocam fiziki kart ile mi cekmeyi denediniz? Bugün Akbank'tan 2K cekim yapabildim. Saat 16.30 civari.
LordOfWindows Picopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 70 28 Mayıs 2025 #12 kazuru dedi: Hocam fiziki kart ile mi cekmeyi denediniz? Bugün Akbank'tan 2K cekim yapabildim. Saat 16.30 civari. Genişletmek için tıkla... Evet fiziksel kart.
kazuru dedi: Hocam fiziki kart ile mi cekmeyi denediniz? Bugün Akbank'tan 2K cekim yapabildim. Saat 16.30 civari. Genişletmek için tıkla... Evet fiziksel kart.
kazuru Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 46 29 Mayıs 2025 #13 LordOfWindows dedi: Evet fiziksel kart. Genişletmek için tıkla... Hocam varsa baska bir platforma para yuklemeyi deneyin her gun 2K yuklemek icin Nays kullanıyorum. Sıkıntısız 3D Secure ile calisiyor.
LordOfWindows dedi: Evet fiziksel kart. Genişletmek için tıkla... Hocam varsa baska bir platforma para yuklemeyi deneyin her gun 2K yuklemek icin Nays kullanıyorum. Sıkıntısız 3D Secure ile calisiyor.