Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 21 Ocak 2024 #1 Birçok konuda Papara ininal önüne geçmiş durumda ve bende Papara'ya geçmeyi düşünüyorum ama kargolama yapamayacağım için başka nereden alabilirim?
Birçok konuda Papara ininal önüne geçmiş durumda ve bende Papara'ya geçmeyi düşünüyorum ama kargolama yapamayacağım için başka nereden alabilirim?
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 21 Ocak 2024 #2
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 21 Ocak 2024 #3 CarrefourSA'larda bulabilirsin.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #4 Papara kullanmak için illa karta gerek yok bu arada. Kartsız işlemle nakit yatırdıktan sonra oluşturacağınız sanal kart ile dijital ortamda harcayabilirsiniz.
Papara kullanmak için illa karta gerek yok bu arada. Kartsız işlemle nakit yatırdıktan sonra oluşturacağınız sanal kart ile dijital ortamda harcayabilirsiniz.
ber4t.dev Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #5 Daniellvl dedi: Birçok konuda Papara ininal önüne geçmiş durumda ve bende Papara'ya geçmeyi düşünüyorum ama kargolama yapamayacağım için başka nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Kargolama olmadan para çekmek gibi bir kaç şeyin olmadığını biliyorum haberiniz olsun.
Daniellvl dedi: Birçok konuda Papara ininal önüne geçmiş durumda ve bende Papara'ya geçmeyi düşünüyorum ama kargolama yapamayacağım için başka nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Kargolama olmadan para çekmek gibi bir kaç şeyin olmadığını biliyorum haberiniz olsun.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.877 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #6 Şoka geldi oradan alabilirsin.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 21 Ocak 2024 #7 HUNTEx dedi: Şoka geldi oradan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şoka geldiğinden emin misiniz ve şok'tan aldığımızda para çekmek gibi bazı işlemler kullanılır değil mi?
HUNTEx dedi: Şoka geldi oradan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şoka geldiğinden emin misiniz ve şok'tan aldığımızda para çekmek gibi bazı işlemler kullanılır değil mi?
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #8 Daniellvl dedi: Şoka geldiğinden emin misiniz ve şok'tan aldığımızda para çekmek gibi bazı işlemler kullanılır değil mi? Genişletmek için tıkla... Şok'tan aldığınız kartla sadece para yatırıp, harcayabiliyorsunuz. Para çekmek için sözleşmeli hesap gerekiyor.
Daniellvl dedi: Şoka geldiğinden emin misiniz ve şok'tan aldığımızda para çekmek gibi bazı işlemler kullanılır değil mi? Genişletmek için tıkla... Şok'tan aldığınız kartla sadece para yatırıp, harcayabiliyorsunuz. Para çekmek için sözleşmeli hesap gerekiyor.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 21 Ocak 2024 #9 Güllaç dedi: Şok'tan aldığınız kartla sadece para yatırıp, harcayabiliyorsunuz. Para çekmek için sözleşmeli hesap gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkürler.
Güllaç dedi: Şok'tan aldığınız kartla sadece para yatırıp, harcayabiliyorsunuz. Para çekmek için sözleşmeli hesap gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkürler.
kingslayer14 Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 521 21 Ocak 2024 #10 Hocam en kolay Teknosa her Teknosa da fazlasıyla bulunuyor CarrefourSA'da fazla yok çünkü bir ara bakmıştım.
Hocam en kolay Teknosa her Teknosa da fazlasıyla bulunuyor CarrefourSA'da fazla yok çünkü bir ara bakmıştım.