Extez61 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo T450s Thinkpad Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Papel hesabıma anlaşmalı bir ATM'den para yükleyebilir miyim? Havale dışında. Araştırdım da bulamadım. (Sitede yazıyormuş küçük olduğu için biraz görememişim.) Dosya Ekleri IMG_0249.jpeg 55,1 KB · Görüntüleme: 179 Son düzenleme: 9 Haziran 2025
Papel hesabıma anlaşmalı bir ATM'den para yükleyebilir miyim? Havale dışında. Araştırdım da bulamadım. (Sitede yazıyormuş küçük olduğu için biraz görememişim.)
Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 484 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 Extez61 dedi: Papel hesabıma anlaşmalı bir ATM'den para yükleyebilir miyim? Havale dışında. Araştırdım da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Komisyon almayan bankaları biliyor musun bu karttan çekip yatırdığın zaman?
Extez61 dedi: Papel hesabıma anlaşmalı bir ATM'den para yükleyebilir miyim? Havale dışında. Araştırdım da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Komisyon almayan bankaları biliyor musun bu karttan çekip yatırdığın zaman?
Extez61 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo T450s Thinkpad Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 Hypenoxtr dedi: Komisyon almayan bankaları biliyor musun bu karttan çekip yatırdığın zaman? Genişletmek için tıkla... Benimde çok bilgim yok
Hypenoxtr dedi: Komisyon almayan bankaları biliyor musun bu karttan çekip yatırdığın zaman? Genişletmek için tıkla... Benimde çok bilgim yok
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #4 Para çekme konusunda 25.000 tlye kadar komisyon yok ancak yatırmak için pek bir bilgi bulamadım.
Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 484 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #5 mhmtkcbs dedi: Para çekme konusunda 25.000 tlye kadar komisyon yok ancak yatırmak için pek bir bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Tüm ATM'ler geçerli mi buna?
mhmtkcbs dedi: Para çekme konusunda 25.000 tlye kadar komisyon yok ancak yatırmak için pek bir bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Tüm ATM'ler geçerli mi buna?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #6 Hypenoxtr dedi: Tüm ATM'ler geçerli mi buna? Genişletmek için tıkla... Evet geçerli.
aliosmncmnt Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 258 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2025 #7 Extez61 dedi: Benim de çok bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Anlaşmalı ATM görünmüyorsa kamu bankalarının ATM'lerini kullan onlar bir nebze daha düşük komisyon alıyor olabilir.
Extez61 dedi: Benim de çok bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Anlaşmalı ATM görünmüyorsa kamu bankalarının ATM'lerini kullan onlar bir nebze daha düşük komisyon alıyor olabilir.