Papel güvenilir mi?

Deveci Armudu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Papel diye bir uygulama keşfettim ve çok güzel cashbackler veriyor. Ama o şeyler yararlanabilmek için bizden T.C. kimlik kartının fotoğrafını, numarasını falan istiyor. Papel ne kadar güvenilir?

Merhaba. Papel diye bir uygulama keşfettim ve çok güzel cashbackler veriyor. Ama o şeyler yararlanabilmek için bizden T.C. kimlik kartının fotoğrafını, numarasını falan istiyor. Papel ne kadar güvenilir?
Güvenilir. İstanbul'da da şirketleri var.

Nasıl cashbackler veriyor biraz söz edebilir misiniz?

Nasıl cashbackler veriyor biraz söz edebilir misiniz?

Spotify, YouTube, Netflix, Steam, Hepsiburada ve daha fazla sitede %40 ile %60 arası oranlarda cashbacklar sunuyor ama beni tedirgin eden şeyler şu. Bir neden birisi böyle bir şey yapsın babasının hatrına değil ya bir de bunlardan yararlanabilmek için kimlik onayı gerekiyor ve kimliğini NFC olarak okutman gerekiyor. Beni tedirgin eden şey de bu zaten her ne kadar isteyen herkes benim veya bir başkasının kimlik bilgilerine ulaşabiliyor olsa da bana hiç güvenilir gelmiyor.

Merhaba. Papel diye bir uygulama keşfettim ve çok güzel cashbackler veriyor. Ama o şeyler yararlanabilmek için bizden T.C. Kimlik kartının fotoğrafını, numarasını falan istiyor. Papel ne kadar güvenilir?

Merhaba ben kullanıyorum ve Online alışverişte yaptım cashbackimi aldım alışverişi yaparken bir sorun yaşadım alışveriş sitesi kaynaklı papel e-posta adresine durumu bildirdim 10 dakika içinde geri dönüş oldu param hesabıma geri yattı verdiği cashback parasını geri aldı ve cashback hakkımı geri verdiler kimseyi mağdur etmiyorlar benim gördüğüm kadarıyla fiziksel kartlarınıda aldım fiziksel kart tüm ATM'lerde işlem ücreti olmadan kullanılabiliyor bunu nasıl yaptılar yapıyorlar bilmiyorum tüm bankalarla anlaşmalarımı var bilmiyorum ama ücretsiz kısaca geleceği var olarak görüyorum paparayada ilk üye olduğumda böyle idi gelişmemişti IBAN bile yoktu papel cashback olarak daha avantajlı, havale EFT ücreti yok, kartı tüm ATM'lerde ücretsiz, destek ekibi çok hızlı ben memmunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…