Papel güvenilir mi?

SurgeoNN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AsRock RX 6600 8GB
Ryzen 5 5500
Asrock B550M-HDV
Team T-Force Vulcan 2x8 GB 3200 MHZ Ram
Samsung Evo 980 1 Tb Nvme M.2 Ssd
Cashbackleri gayet güzel gözüküyor fakat ne kadar güvenilir? Daha önce hiç duymadım kullanan ve memnun kalan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir fakat Papara gibi kapanma ihtimali yüksek olan bir uygulama. Bunu göze alarak kullanabilirsiniz.

Ben daha çok arkasında kapanma ihtimali olmayan firmaların olduğu uygulamaları tercih ediyorum. Örneğin; Nays (İş Bankası), Tami (Garanti), Paycell (Turkcell) gibi.

Güvenilir fakat Papara gibi kapanma ihtimali yüksek olan bir uygulama. Bunu göze alarak kullanabilirsiniz.

Ben daha çok arkasında kapanma ihtimali olmayan firmaların olduğu uygulamaları tercih ediyorum. Örneğin; Nays (İş Bankası), tami (garanti), Paycell (Turkcell) gibi.

Tosla'da ekleyebiliriz, bizzat Akbank'a ait.

En güvenilir diye bildiğimiz Papara bile kapanmışken Papel gibi arkasında banka veya büyük bir firma olmayan bir platforma güvenli diyemeyiz. Ama içinde çok para tutmadan kullanabilirsiniz. Cashbackleri gayet iyi. Ben yaklaşık 7.5 aydır kullanıyorum. Davet kodu ile üye olup hesabınızı doğrularsanız 150TL'de hediye para veriyor. Arkadaşlarınızı davet ederek 250TL'ye kadar kazanabilirsiniz. Hepsiburada ve Trendyol'da %10, Amazon'da %5, Spotify %50 gibi cashbackleri var. Eğer davet sayınız 20'ye ulaşırsa ekstra %5, 50'ye ulaşırsa +%10 cashback alıyorsunuz.

Uyarı: Sadece 18 yaş ve üzeri kullanabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı