schnitt Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 423 Çözümler 1 3 Kasım 2025 #1 Papara kapandığı için alternatif arıyordum papel kartı buldum birçok yerde iyi olduğu söyleniyor, kullanılır mı?
Papara kapandığı için alternatif arıyordum papel kartı buldum birçok yerde iyi olduğu söyleniyor, kullanılır mı?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #2 Kullanılabilir fakat kapanmayacağının garantisi yok. Nays öneririm. En azından arkasında İş Bankası var.
Kullanılabilir fakat kapanmayacağının garantisi yok. Nays öneririm. En azından arkasında İş Bankası var.
Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 825 Çözümler 4 3 Kasım 2025 #3 Nays öneriririm. İş Bankası'nın uygulaması ve cashbackleri fena değil.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.862 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 3 Kasım 2025 #4 Kullanıyorum, cashbackleri iyi gerçekten kullan bir şey olmaz sadece para tutma içeride işini halledince ana bankaya at paranı bu arada Nays'ı da kullanabilirsin.
Kullanıyorum, cashbackleri iyi gerçekten kullan bir şey olmaz sadece para tutma içeride işini halledince ana bankaya at paranı bu arada Nays'ı da kullanabilirsin.