Papel kullanışlı ve güvenilir mi?

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, Papara kapandığı için başka kartlara bakıyordum. En çok önerilen kartlardan birisi Papel ve biraz baktım çok bilgi edinemedim. Aranızda kullanan ya da bilgi sahibi olan varsa nasıl, güvenilir mi, kullanışlı mı gibi şeylere cevap verirseniz sevinirim.

Güvenilirlik konusunda kimse bir şey diyemez çünkü herkesin "çok güvenilir" gözüyle baktığı fakat bildiğiniz kara para aklamada kullanılan Papara bile patladı. Ancak kampanya açısından çok zengib bir ödeme hizmetidir. Zaten bireysel amaç ile kullanacağınız için hiçbir sıkıntı olmaz içerisine yasa dışı bir ödeme almayacaksınız sonuçta.

Her zaman söylemişimdir hiçbir şekilde ön ödeme hizmeti veren uygulamalarda "yüklü miktarlarda" para bırakmayın. Bu sistemlerin amacı zaten harcayacağınız kadar para yükleyip de alışveriş yapmaktır. Sırf bankalar bile bu uygulamalardan görerek sistemlerine sanal kart özelliği ekleyip limit ayarlama özelliği eklediler.

@yskaplan, haklısınız, güvenilirliği hakkında kesin bir şey denemez. Diğer dediklerinizi de dikkate alıp belki kart için başvurabilirim.

Ön ödemeli kart şirketlerinde birikim yapılmaz bu hep böyledir.
kKllanılabilir papel, kampanyası iyi oluyor.
18 yaşından büyüksen neden birikim için ön ödemeli şirket kullanıyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı