Ustam ben sana göre car cahil kaldım
tek yaptığım paper trading hesabından alıp satmak. Sadece grafik okuyorum. Bir de Instagram'da denk geldiğim, 3 ay teste tabi tuttuğum ve artık başarısına inandığım bir yöntemim daha var. 18 basacağım günü bekliyorum
önümüzdeki sene, YKS bittikten 1,5 ay sonra 18 olacağım. Belki de ailemin sınavdaki performansımdan kaynaklı sinirini kazanmaya başladığım para ile mutluluk ve gurura dönüştürürüm
Soruya gelince, abi bakiye kısmında direk eksi yazıyor. Hem de alım sırasında. Sayı doğrusunda gibi, sınırsız şekilde eksi para yazarken alıma devam edebiliyorum. Bu çok doğru gelmedi ve sormaya karar verdim. Yoksa herkes güvenilir bir sinyali kullanıp milyonlar kazanmaz mıydı? Bana paper Trading'e özel bir durum gibi geldi. Hani tam sayıyla alıp satmak için. En başta tam sayılar kolaya gelir belki, eksiye düşme durumunda basitçe eksi sayı gösterir falan. Öbür türlüsü cidden saçma geliyor. Gerçi Trading View hesabı açıp onun üzerinden alıp satmayı denemek gerek buna net cevap vermek için.
Ama harbi çok cahilmişim. Grafik okumak ve alıp satabilmek demek ki day trading için yetersiz D: