O Ok7AY Decapat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 168 16 Nisan 2021 #1 Sorunu başlıkta belirttim gibi arkadaşlar. Hiçbir şey olmuyor açılmıyor.
Çözüm S Silinen üye 266150 16 Nisan 2021 Ok7AY dedi: Nasıl seçeceğim? Genişletmek için tıkla... NVIDIA denetim masası üzerinden tercih edilen GPU sekmesini bulun. Bu kısımdan NVIDIA olanı seçerseniz oyunu harici kart ile çalıştırırsınız.
Ok7AY dedi: Nasıl seçeceğim? Genişletmek için tıkla... NVIDIA denetim masası üzerinden tercih edilen GPU sekmesini bulun. Bu kısımdan NVIDIA olanı seçerseniz oyunu harici kart ile çalıştırırsınız.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 16 Nisan 2021 #11 Ok7AY dedi: Nasıl seçeceğim? Genişletmek için tıkla... NVIDIA denetim masası üzerinden tercih edilen GPU sekmesini bulun. Bu kısımdan NVIDIA olanı seçerseniz oyunu harici kart ile çalıştırırsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Ok7AY dedi: Nasıl seçeceğim? Genişletmek için tıkla... NVIDIA denetim masası üzerinden tercih edilen GPU sekmesini bulun. Bu kısımdan NVIDIA olanı seçerseniz oyunu harici kart ile çalıştırırsınız.
KS KS O Ok7AY Decapat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 168 16 Nisan 2021 #12 Silinen üye dedi: NVIDIA Denetim Masası üzerinden tercih edilen GPU sekmesini bulun. Bu kısımdan NVIDIA olanı seçerseniz oyunu harici kart ile çalıştırırsınız. Genişletmek için tıkla... Kralll Allah senden razı olsun. Yaptım ya çok teşekkür ederim. Kafayı yiyecektim, harbiden ne denersem olmuyordu çok sağ ol kardeşim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: NVIDIA Denetim Masası üzerinden tercih edilen GPU sekmesini bulun. Bu kısımdan NVIDIA olanı seçerseniz oyunu harici kart ile çalıştırırsınız. Genişletmek için tıkla... Kralll Allah senden razı olsun. Yaptım ya çok teşekkür ederim. Kafayı yiyecektim, harbiden ne denersem olmuyordu çok sağ ol kardeşim.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 16 Nisan 2021 #13 Ok7AY dedi: Kral Allah senden razı olsun. Yaptım ya çok teşekkür ederim. Kafayı yiyecektim, harbiden ne denersem olmuyordu çok sağ ol kardeşim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum. Yazım kurallarına dikkat et ayrıca. Artı 0 Eksi
Ok7AY dedi: Kral Allah senden razı olsun. Yaptım ya çok teşekkür ederim. Kafayı yiyecektim, harbiden ne denersem olmuyordu çok sağ ol kardeşim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum. Yazım kurallarına dikkat et ayrıca.