Sürprizbozan Papers, Please Ezic yenilgisi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lahmacunseviyom

Centipat
Ezic ile iş birliği yapmadan oyunu bitirmeye çalışıyorum. 9. günde corman drex geldi ve ezicle iş birliği yapmamak için corman Drex'e ne yapmalıyım? Elimde bulunan kartı vermeli miyim ve adamı geçirmemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla Corman Drex bir ajan ve onu geçirmemeniz lazım. EZIC ne diyorsa tersini yapmanız lazım mantıki olarak. Tabi oyunu oynayalı uzun zaman olduğu için doğru olmayabilir, bu durumda 9. günden tekrar başlatırsınız.

28. güne kadar gelen ezic adamlarının hepsini geçir.(sana verilecek olan parayı har vurup harman savurma)

Ezic ile iş birliği yapmamak istiyor.
29. güne gelmediyseniz bakmayın.
ezic ile 28. güne kadar 2 işini yapmayınca öldürülüyoruz 28. günden sonra ezici dağıtmak amacıyla sınıra gelen bir adamı vurmamız isteniyor vurmazsak ezic dağılıyor vurursak idam ediliyoruz

Son düzenleme:

Ben vurmamıştım ama yine de dentim yapılan gün yakalanmıştım tam hatırlamıyorum ama ezicten birini geçirmiştim sanırım şimdi tekrar başladım ezicten kimseyi geçirmeden devam ediyorum.

Sağ olasın şimdi tekrardan başldım yapmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…