467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.730 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 4 Şubat 2023 #1 Oyunu aldım ve Türkçe yama kuracağım fakat OyunÇeviri'nin sitesindeki yamaya ulaşamıyorum. Site açılmıyor. Tamindir'den de denedim fakat oradan da indiremiyorum. Başka nerede var bu oyun için yama?
Oyunu aldım ve Türkçe yama kuracağım fakat OyunÇeviri'nin sitesindeki yamaya ulaşamıyorum. Site açılmıyor. Tamindir'den de denedim fakat oradan da indiremiyorum. Başka nerede var bu oyun için yama?
Selly77 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 5600, Rx6700 Pulse, 8x2 gb ram 2tb ssd, Asus 165HZ monitor Overlock sistem Cinsiyet Kadın Meslek Şef 5 Şubat 2023 #2 Papers Please Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Papers Please Türkçe yama nasıl yapılır diye soruyorsanız, tüm indirme ve kurulum adımlarını tek tek açıkladık. İndirme linki de ekledik. www.turkmmo.com Dosya upload linki yasak olduğu için web sitesini paylaştım, aşağıda buradan indirebilirsiniz cümlesine tıklayarak siteye gidebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2023
Papers Please Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Papers Please Türkçe yama nasıl yapılır diye soruyorsanız, tüm indirme ve kurulum adımlarını tek tek açıkladık. İndirme linki de ekledik. www.turkmmo.com Dosya upload linki yasak olduğu için web sitesini paylaştım, aşağıda buradan indirebilirsiniz cümlesine tıklayarak siteye gidebilirsiniz.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 7 Şubat 2023 #3 Selly77 dedi: Papers Please Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Papers Please Türkçe yama nasıl yapılır diye soruyorsanız, tüm indirme ve kurulum adımlarını tek tek açıkladık. İndirme linki de ekledik. www.turkmmo.com Dosya upload linki yasak olduğu için web sitesini paylaştım, aşağıda buradan indirebilirsiniz cümlesine tıklayarak siteye gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işime yaradı.
Selly77 dedi: Papers Please Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Papers Please Türkçe yama nasıl yapılır diye soruyorsanız, tüm indirme ve kurulum adımlarını tek tek açıkladık. İndirme linki de ekledik. www.turkmmo.com Dosya upload linki yasak olduğu için web sitesini paylaştım, aşağıda buradan indirebilirsiniz cümlesine tıklayarak siteye gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işime yaradı.