IbrahimBkt Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #21 Max Caulfield dedi: VirusTotal False Positive verebiliyor. Normal. Ayrıca bir sorun olsa idi ban yemez miydim? Hem ban yerdim hem konu silinirdi. Genişletmek için tıkla... Kanka ilk hepsi false deyip sonra 9 tane virüs çıkması ilginç. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022
Max Caulfield dedi: VirusTotal False Positive verebiliyor. Normal. Ayrıca bir sorun olsa idi ban yemez miydim? Hem ban yerdim hem konu silinirdi. Genişletmek için tıkla... Kanka ilk hepsi false deyip sonra 9 tane virüs çıkması ilginç.
Zerons Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #22 IbrahimBkt dedi: Kanka ilk hepsi false deyip sonra 9 tane virüs çıkması ilginç. Genişletmek için tıkla... Hepsi "False" demiyor, "False Positive" diyor.
IbrahimBkt dedi: Kanka ilk hepsi false deyip sonra 9 tane virüs çıkması ilginç. Genişletmek için tıkla... Hepsi "False" demiyor, "False Positive" diyor.
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Temmuz 2022 #23 IbrahimBkt dedi: Kanka ilk hepsi false deyip sonra 9 tane virüs çıkması ilginç. Genişletmek için tıkla... Kanka bilgisayarımda kurulu oynadım Windows Defender vs uyarı vermedi?
IbrahimBkt dedi: Kanka ilk hepsi false deyip sonra 9 tane virüs çıkması ilginç. Genişletmek için tıkla... Kanka bilgisayarımda kurulu oynadım Windows Defender vs uyarı vermedi?
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.271 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #24 IbrahimBkt dedi: Kanka ilk hepsi false deyip sonra 9 tane virüs çıkması ilginç. Genişletmek için tıkla... Çünkü oyunu .bat to .exe ile yaptık. Ondan çıkıyor. Ki o da virüs değil. Gerçekten virüs olsa beni burada linçleyip banlarlardı. R6n dedi: Kanka bilgisayarımda kurulu oynadım Windows Defender vs uyarı vermedi? Genişletmek için tıkla... VirusTotal'cılar işte. Her şeye False Positive çıkartabiliyor VirusTotal. Ona bakılırsa daha neler neler virüslüdür. ESET bir şey bulmadı.
IbrahimBkt dedi: Kanka ilk hepsi false deyip sonra 9 tane virüs çıkması ilginç. Genişletmek için tıkla... Çünkü oyunu .bat to .exe ile yaptık. Ondan çıkıyor. Ki o da virüs değil. Gerçekten virüs olsa beni burada linçleyip banlarlardı. R6n dedi: Kanka bilgisayarımda kurulu oynadım Windows Defender vs uyarı vermedi? Genişletmek için tıkla... VirusTotal'cılar işte. Her şeye False Positive çıkartabiliyor VirusTotal. Ona bakılırsa daha neler neler virüslüdür. ESET bir şey bulmadı.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #25 Link patlamış. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Temmuz 2022 #26 GMC Denali dedi: Link patlamış. Genişletmek için tıkla... Link bilerek kaldırıldı.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.271 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #27 GMC Denali dedi: Link patlamış. Genişletmek için tıkla... Bilerek kaldırdık. Windows Cleveland dedi: Kısa süreliğine linki kaldırdım. Yeni sürüm gelince tekrar link konulacak. @Max Caulfield ile geliştirmeler üzerinde çalışıyoruz. Yakında çok daha kararlı ve Türkçe bir oyun karşınızda olacak! Genişletmek için tıkla...
GMC Denali dedi: Link patlamış. Genişletmek için tıkla... Bilerek kaldırdık. Windows Cleveland dedi: Kısa süreliğine linki kaldırdım. Yeni sürüm gelince tekrar link konulacak. @Max Caulfield ile geliştirmeler üzerinde çalışıyoruz. Yakında çok daha kararlı ve Türkçe bir oyun karşınızda olacak! Genişletmek için tıkla...
L labour Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 218 Çözümler 2 7 Temmuz 2022 #28 Umarım güzel bir iş ortaya çıkar iyi çalışmalar.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.271 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #29 labour dedi: Umarım güzel bir iş ortaya çıkar iyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla... Çıkacak. Neler neler ekledik... Ama henüz paylaşmayacağız.
labour dedi: Umarım güzel bir iş ortaya çıkar iyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla... Çıkacak. Neler neler ekledik... Ama henüz paylaşmayacağız.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 7 Temmuz 2022 #30 Max Caulfield dedi: Çıkacak. Neler neler ekledik... Ama henüz paylaşmayacağız. Genişletmek için tıkla... Zafer Partisi sonu eklensin oyuna. Ya da uydurma başka bir siyasi parti sonu. Bütün sinir kapıları kapatılıp göçmenler sınır dışı edilmeye başladı tarzı bir son Lütfen yapın bunu.
Max Caulfield dedi: Çıkacak. Neler neler ekledik... Ama henüz paylaşmayacağız. Genişletmek için tıkla... Zafer Partisi sonu eklensin oyuna. Ya da uydurma başka bir siyasi parti sonu. Bütün sinir kapıları kapatılıp göçmenler sınır dışı edilmeye başladı tarzı bir son Lütfen yapın bunu.