yusu.w Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2023 #1 Papers, Please oynuyordum. Adamın belgesi yok. Detaylı bilgi için günün haberlerinde 2. sayfasına bak diyor. Oradan da bir şey anlamadım. Ne yapacağımı bulamadım buraya geldim. Ne yapmalıyım?
Papers, Please oynuyordum. Adamın belgesi yok. Detaylı bilgi için günün haberlerinde 2. sayfasına bak diyor. Oradan da bir şey anlamadım. Ne yapacağımı bulamadım buraya geldim. Ne yapmalıyım?
Çözüm Frstghost 12 Eylül 2023 Kitaptan, Kurallara git. Belge gerekli kuralini bul. Iki seyi kontrol eden seyin bir ucunu kurala, diger ucunu belgeleri verdikleri bölüme göster.
Kitaptan, Kurallara git. Belge gerekli kuralini bul. Iki seyi kontrol eden seyin bir ucunu kurala, diger ucunu belgeleri verdikleri bölüme göster.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 12 Eylül 2023 #2 Kitaptan, Kurallara git. Belge gerekli kuralini bul. Iki seyi kontrol eden seyin bir ucunu kurala, diger ucunu belgeleri verdikleri bölüme göster. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Kitaptan, Kurallara git. Belge gerekli kuralini bul. Iki seyi kontrol eden seyin bir ucunu kurala, diger ucunu belgeleri verdikleri bölüme göster.
KS KS yusu.w Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2023 #3 Eyvallah hocam. Artı 0 Eksi