Papers, Please'deki saçma ceza sistemi

fbaran

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Mac mini m2 512 gb 16 gb ram, steelseries prime mouse, viewsonic vx2728j monitör, airpods 2. nesil, samsung A34 telefon
Meslek
Öğrenci
Oyunda pasaport kontrol ediyoruz. Eğer yanlış bir bilgi varsa sınırdan geçirmiyoruz. Pasaportunda yanlış bir bilgisi olan bir yolcuyu sınırdan geçirdiğimizden 2 saniye sonra bize ceza kesiliyor ve yolcunun pasaportunda neresinin yanlış olduğunu belirten bir kağıt veriliyor.

İşin saçma tarafı madem neresinin yanlış olduğunu biliyoruz niye iki saattir bir pasaportu kontrol ediyoruz?

Bize nerenin yanlış olduğunu söylesinler bizde sınıra almayalım. Tamam bu bir oyun ama oyunda saçma bir hale dönüşüyor. Bunu çözmek için ceza kağıdını öbür gün falan verselerdi daha mantıklı olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size neyin kontrol edileceğini göstermeye çalışıyor. Ben oynarken yanlış şehir isminden ceza yiyene kadar onun yanlış yazılabileceğini bilmiyordum mesela.

Eğer gerçekçi gözden yorumluyorsak şöyle diyelim; bir kişi bir ülkeye girmek için sadece 1 kez kontrolden geçmiyor. Geçtikten sonra çeşitli kontrollerden de geçebilir, polisler, herhangi bir resmi kurum falan. Araya 3-4 kişi sokup ondan sonra kimde hata yaptığınızı şaşırmayın diye hata yapar yapmaz kağıdı veriyor.

Oyunda pasaport kontrol ediyoruz. Eğer yanlış bir bilgi varsa sınırdan geçirmiyoruz. Pasaportunda yanlış bir bilgisi olan bir yolcuyu sınırdan geçirdiğimizden 2 saniye sonra bize ceza kesiliyor ve yolcunun pasaportunda neresinin yanlış olduğunu belirten bir kağıt veriliyor.

İşin saçma tarafı madem neresinin yanlış olduğunu biliyoruz niye iki saattir bir pasaportu kontrol ediyoruz?

Bize nerenin yanlış olduğunu söylesinler bizde sınıra almayalım. Tamam bu bir oyun ama oyunda saçma bir hale dönüşüyor. Bunu çözmek için ceza kağıdını öbür gün falan verselerdi daha mantıklı olurdu.
Oyun 2013'de çıkmış, 11 yıl önceki bir oyunu ''mantıklı olurdu'' şeklinde incelemek bence garip. Ayrıca sana ne hata yaptığını göstererek bir daha yapmamanı sağlıyor.

Evet biliyorum bu bir oyun fakat başka bir yol izlenebilirdi diye düşünüyorum.

Saçma bir düşünce bana göre, o sizin nerede yanlış yaptığınızı dikkat çekmek için gösterilen bir şey tekrar yapmayın diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı