Steam Para beklemede gözüküyor

Dextermorganw

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 92 TL'ye bir arka plan ilana koymuştum bugün satılmış. Ama hesaba geçmesi gerekirken beklemedeye atmış 1-2 gün arası hesabınızda diyor. Desteğe yazsam süreci hızlandırabilirler mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-30-16-32-32-449_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-10-30-16-32-32-449_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arka plan dediğiniz bu steam puan dükkanında satılan profil arka planları mı? eğer öyleyse benimde birçok birikmiş puanım var bunları bir şekilde dönüştürmek isterim.

Hocam arka plan dediğiniz bu steam puan dükkanında satılan profil arka planları mı? eğer öyleyse benimde birçok birikmiş puanım var bunları bir şekilde dönüştürmek isterim.
Hocam onlar galiba satılamıyor. Oyunlarda düşürdüğün kartları birleştirip açınca çıkıyor satılabilenler diye biliyorum.

Yok bende rozet islediydim 3.5 dolarlık arka plan dusurduydum Steam profil temama uyuyor diye kullanıyordum satıp oyun Alacam ismi Blood Splatter hesabımda bu https://steamcommunity.com/id/DexterNewBlood/

Eki Görüntüle 1996757
Güvenlik sebebiyle uygulamaya konuldu.
Tamamdır sağolasın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı