Para biriktirilmeli mi harcanmalı mı?

Hocam BIOS güncel mi? Eğer güncel değil ise bana TW at ben sana geri dönüş yaparım!

Biriktirmek mantık dahilinde ama doların durumu ne olacak tamamen belirsiz.
Seneye 3000 lira hesaplarken, enflasyon ve döviz kuruyla paranızın büyük kısmı eriyebilir.
Türkiye'de geleceğe yatırım yapılmaz, günlük yaşamanız lazım.

Bir süre sonra altın olarak biriktireceğim.

O biriktirdiğin 3000 TL bir sene sonra ne olur, orasını bilemeyiz işte. Ben senin yerinde olsam kitap alır, onu okurdum.

TL haricinde biriktir.

O biriktirdiğin 3000 TL bir sene sonra ne olur, orasını bilemeyiz işte. Ben senin yerinde olsam kitap alır, onu okurdum.
Hocam herkesin rengi zevki farklıdır ve de kitaplar artık ücretsiz olarak veya kaçak olarak sitelerden okunabiliyor internet ile.

@Shinyapo LXXIV korsanı desteklemiyorum ve kitap ile internet arasındaki okumada çok fark var ve dediğin gibi de herkesin zevki farklı. Benimki sadece bir öneri.

Biriktireceksen bile lira olarak elinde tutmanı önermem. Bitcoin, Litecoin, Ethereum olarak tutabilirsin. En azından altın, dolar ya da euro olarak dursun. Aksi halde harca. Parayı lira olarak bekletmenin hiçbir anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…