Para biriktirme

3000 TL ailene yüksek gözükebilir fakat birden 3000 TL vermek yerine parçaları tek tek alabilirsin. Örneğin bugün Kasa + Güç kaynağı, 1 ay sonra Anakart + RAM, 2 ay sonra işlemci diye gider böyle.

Ailemden para istemeden demiştin ama..
Biriktirmek için, şuan 100 TL gibi bir bütçem var 1000 TL olursa geri kalanını kendileri katmak isteyeceklerdir.
3000 TL ailene yüksek gözükebilir fakat birden 3000 TL vermek yerine parçaları tek tek alabilirsin. Örneğin bugün Kasa + Güç kaynağı, 1 ay sonra Anakart + RAM, 2 ay sonra işlemci diye gider böyle.
İşte ailem bu işe ters bakıyor, önce benden bir miktar para çıkması lazım daha sonra üstünü onlar katarlar. Yani ben en hızlı nasıl 1000 TL gibi bir parayı bulabilirsem onlarda o zaman karar verirler. ( indirimleri kaçırmak istemiyorum ayrıca. )

Son düzenleme:
Derslerine çalış ve bursluluk kazan. Bir yılda 2000₺ destek alabilirsin. Tabi bu söylediklerini öğrenci olduğunu varsayarak söylüyorum.

Geçen yıl seninle aynı durumdaydım. Sadece şunu söyleyebilirim kantine gitme. Evde yap bir sandviç al bir matara. Götür. Harçlığını da "kilitli" bir kumbaraya at. 1 dönemde 1400TL'ye yakın para biriktirdim.

Geçen sene okulda her gün tost yiyordum bu sene su ile idare ediyorum, karşılığını alıyorum fakat yeterli değil.
Derslerine çalış ve bursluluk kazan. Bir yılda 2000₺ destek alabilirsin. Tabi bu söylediklerini öğrenci olduğunu varsayarak söylüyorum.
Sınava giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ben de böyle bir durumdayım ehliyet için paraya ihtiyacım var ve kafama yattı açıkçası. Şu kısmı biraz daha açma şansın var mıdır ?

." Pek çok tırt ancak indexlenen forumla footer banner değişimi yapıyorsun. Sayfanın PR değerini artırıp indexlenmen lazım. "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…