Para biriktirmek

Euphony

Centipat
Selamlar. Bilgisayar toplayacağım için para biriktiriyorum. Her ay 1000TL biriktirerek ilerliyorum. Fakat biliyorsunuz ki Türk lirası değer kaybedebiliyor. Her ay biriktirdiğim parayı faize mı koymalıyım yoksa bu parayla dolar yahut altın mı almalıyım? Bana neyi tavsiye edersiniz. (10.000TL biriktirmem gerekli.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Faiz yapabilirsin, fakat sana şöyle birşey öneririm elinde 3000 tl varsa ailenden biraz destek alıp bilgisayarı aldıktan sonra geri ödeme şartıyla yardım alabilirsin 3400 - 3500 tl cıvarı ne kadar varsa 400-500 tl veya 200-300 tl destek alıp koyarsan daha hızlı ilerlersin.

Amerika'ya git orada 12 ay biriktir burda ağa olursun . 4000 dolar biriktirsen 25000 tl.

Bilgisayar parçalarının dövizin hareketine göre değişikliğe uğradığı düşünülürse dolar almak mantıklı olabilir. Dolar artarsa, parça fiyatları da artıyor. TL yerine harcamanın daha zahmetli olduğu bir şeye yatırmak biriktirmeyi de daha kolay kılabilir.

Ekonomi bakanının dediğine göre yakında dolar 50 kuruş olacak. Boşa alıp zarar etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…