Para hala iade edilmedi

Vexus

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Papara'da havale kuralını ihmal ettiğim için babamdan kendime para yükleyişte gelmedi. Burada konu açtım ve 3 gün içinde tekrar hesabınıza yatar dedi. Yatmadı. Papara desteğe yazdım. Destek bana bunları dedi;
Değerli kullanıcımız, talebiniz ekiplerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir.
Konuyla ilgili tekrar email ya da telefon yoluyla iletişim kurmanıza gerek yoktur.

Bunu bana 5 gün önce yazdı ve para halen yok. Ne yapmam gerek?

Papara'da havale kuralını ihmal ettiğim için babamdan kendime para yükleyişte gelmedi. Burada konu açtım ve 3 gün içinde tekrar hesabınıza yatar dedi. Yatmadı. Papara desteğe yazdım. Destek bana bunları dedi;
Değerli kullanıcımız, talebiniz ekiplerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir.
Konuyla ilgili tekrar email ya da telefon yoluyla iletişim kurmanıza gerek yoktur.

Bana kuzen yatırmıştı. Aradık dekont attık pazartesi geri veriyorlar genelde.

Alışveriş yaptığın üye işyerinden kartına iade yansıtılır, bu süreç 2-7 iş günü arasında sürebilmektedir. Bu süre geçmesine rağmen iade Papara hesabında görünmüyorsa destek@papara.com'a konuyla ilgili talep yapabilirsin.

Genellikle sorunları ilettikten sonra bankalar bir iş günü verir ama bu uzayabilen ve esneyebilen bir durumdur. Destek halaha incelendiğini yazmış. Birkaç gün daha bekle en geç 14 güne kadar uzayabilir sanırsam. Yine dönüş olmazsa kesinlikle müşteri hizmetlerine ulaş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı