Steam Para iadesi eksik geldi

Mustafx

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bugün stemden CS'de skin almak istedim ben ve kardeşim aynı karttan ama farklı hesaplara para yükledik. Ikimizede kredi kartını dogrulamam grektiğini soyledi. Benim para iadem 50 TL eksik kardeşiminkide gelmedi. Steam destek ile iletişime geçtim ama yine de cevap arıyorum.

Kur farkından banka kesmiş olabliir mi

Steam dolara geçti ve kur yüzünden banka kesmiştir.

Steam hesabına mı iade istedin, cüzdanında eksik görünüyor? Yoksa kredi kartına mı iade talep ettin de 50 TL eksik görünüyor?

Hayır. Çünkü bana bir kısmı geldi ama kardeşiminki gelmedi gelse bildirimi gelirdi.

Benim harcadığım geldi ama kardeşiminki gelmedi o nasıl oluyor?
Farklı hesaplara para yüklemişsiniz. Sizin hesabınızdaki önce gelmiş.

Hayır. Çünkü bana bir kısmı geldi ama kardeşiminki gelmedi gelse bildirimi gelirdi.

Benim harcadığım geldi ama kardeşiminki gelmedi o nasıl oluyor?

Kardeşinizin işlemi banka saatlerine takılmış olabilir? Yarın da o miktar gelir diye düşünüyorum.( hafta sonu olduğu aklımdan çıkmış. Pazartesi gelebilir.)

Steam hesabına mı iade istedin, cüzdanında eksik görünüyor? Yoksa kredi kartına mı iade talep ettin de 50 TL eksik görünüyor?

Kendi kartıma ettim ama eksik geldi.

Kardeşinizin işlemi banka saatlerine takılmış olabilir? Yarın da o miktar gelir diye düşünüyorum.( hafta sonu olduğu aklımdan çıkmış. Pazartesi gelebilir.)

Umarım öyledir.

Kendi kartıma ettim ama eksik geldi.

Arkadaşların dediği gibi büyük ihtimalle dolara geçince Steam, parayı dolar olarak iade edince banka gelen paradan işlem komisyon vb gibi bir kalemde kesinti yapmıştır.

benimki cüzdanda eksik gözüküyo neden böyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…