Epic Games Para iadesi gelmedi

Denerim.
Ama büyük ihtimalle yine banka ile görüşün diyecekler banka tarafı da karşı taraf ile görüşün diyecekler kısır döngü yani.
45p tl az para değil pesini kovalayin ne olursa olsun

Evet bir anlığına pişman olup iade ettim zaten öğrenci adamım 450 TL savuramam öyle diyerek

Bende öğrenciyim 11'e gidiyorum Steam hesabımı görsen beni CEO falan zannedersin al gitsin ya ne olacak

Bende öğrenciyim 11'e gidiyorum Steam hesabımı görsen beni CEO falan zannedersin al gitsin ya ne olacak

Ahahah Steam olsa iade etmeyecektim zaten ama Epic Games'i kullanmaktan nefret ediyorum çok kasıntı ve işlevsiz bir uygulama yoksa 450 TL'ye RDR2 iade edilir mi

Ahahah Steam olsa iade etmeyecektim zaten ama Epic Games'i kullanmaktan nefret ediyorum çok kasıntı ve işlevsiz bir uygulama yoksa 450 TL'ye RDR2 iade edilir mi

Hocam inanın değişen bir şey yok takılmayın iade etmeyin ya hadi topluluk sayfası olsa indirebileceğiniz içerik olan bir oyun olsa jeyse ama RDR2 (premium muhtemelen zaten) de öyle bir şeyde yok zaten boş verin kalsın Epic'den bu fiyata alamzsınız zaten.

Hocam oyun kütüphanemden kalktı.
İade işlemini iptal etmek istesem kabul ederler mi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…