Steam'den Need for Speed Unbound almıştım. Epic Games'te daha ucuz olduğu için Steam'de iade talebi yaptım ama Steam paramı vermedi. İade edilmiş olarak gözüküyor ama kartta para yok. İadenin kabulünü fark etmem 8 günde oldu. Para birimi dolar olduğu için mi para gelmedi?
Steam'den Need for Speed Unbound almıştım. Epic Games'te daha ucuz olduğu için Steam'de iade talebi yaptım ama Steam paramı vermedi. İade edilmiş olarak gözüküyor ama kartta para yok. İadenin kabulünü fark etmem 8 günde oldu. Para birimi dolar olduğu için mi para gelmedi?
Yalnız ''Satın alım geri ödendi'' diye gözüküyor. Bende ''İademi alamadım'' seçeneğine tıkladım. Sanırsam beklemem gerek. Bu arada Tosla kart kullanıyorum.
Yalnız "satın alım geri ödendi" diye gözüküyor. Bende "iademi alamadım" seçeneğine tıkladım. Sanırsam beklemem gerek. Bu arada Tosla kart kullanıyorum.
Ben ziraatten alıp iade etmiştim 24 Aralıktta hala bekliyorum. Herhalde 1 ay sonra filan gelecek şikayetim vara yazdım otomatik mesaj attılar sonra itiraza başvurun dediler. Şikayetim vara yaz.