K KeremTyfg Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 5 24 Eylül 2023 #1 Ubisoft Connect, kartımdan 179TL para çekti. Para iadesi nasıl talep edebilirim?
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.435 Makaleler 1 Çözümler 22 24 Eylül 2023 #2 Parayı neden çekti? Mail gönderip sorununuzu anlatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.316 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 24 Eylül 2023 #3 Burakydn dedi: Parayı neden çekti? Mail gönderip sorununuzu anlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ubisoft Plus aloneliği satın almış olabilir veya alıp iptal etmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Burakydn dedi: Parayı neden çekti? Mail gönderip sorununuzu anlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ubisoft Plus aloneliği satın almış olabilir veya alıp iptal etmiş olabilir.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.435 Makaleler 1 Çözümler 22 24 Eylül 2023 #4 EfoWars dedi: Ubisoft Plus aloneliği satın almış olabilir veya alıp iptal etmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Deneme üyeliği aldığım bir uygulama vardı. Gününü geçirdim diye abonelik ücreti kesmişti. Mail attım ve iade gerçekleştirdiler. @KeremTyfg Artı 0 Eksi
EfoWars dedi: Ubisoft Plus aloneliği satın almış olabilir veya alıp iptal etmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Deneme üyeliği aldığım bir uygulama vardı. Gününü geçirdim diye abonelik ücreti kesmişti. Mail attım ve iade gerçekleştirdiler. @KeremTyfg