Para ile Saadet/ Huzur olur mu?

Paran olur ama hasta olursun, dilediğini yiyemez, dilediğin yere gidemezsin, o zaman huzurun olmaz. Ancak tam tersi sağlıklı olursun ama paran olmaz, dilediğin yere gidemez, dilediğini yiyemezsin, yine huzurun olmaz. En iyisi sağlıklı olup yeterince paranın olmasıdır, herşeyin fazlası zarar

Para sadece imkan verir, o imkanlar ile mutlu olmaz isen sana kalmış bir durum. Bence para ile mutluluk oluyor. Parasız bu zamanda yola bile çıkılmıyor. Parası olmayanı adam yerine koymuyorlar. Paran kadar adamsın bu devirde. Paran ne kadar çok ise o kadar iyisin. Adam para için 1-2 TL için bile düşebiliyor ise gerisini siz düşünün. 2.5 TL vermemek için kırk takla atıyor. Beraber çalıştığı adamı ailesinden daha fazla yüzünü gördüğü adamın arkasından dedikodu yapıyor. Sizce neden ? Menfaati için tabi. Bu sadece maddi menfaat değil. Ben bu tarz adamları gördüğüm için para ile saadet oluyor derim. Param olsa idi bu tarz adamlar ile hiç uğraşmazdım. Ama mecbur olduğum için uğraşıyorum.

Sevgi, saygı, aşk ve sağlık olmadığı sürece pek huzur sağlamaz kanaatindeyim.

Kesinlikle huzur vermez. Sen sevdiklerinle, ruhen huzurluysan gerisinin hiçbir önemi yok. Ama atalarımızında dediği gibi mal canın yongasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…