Para ile Steam puanı satın almak

Hollywoo

Hectopat
Selam. Geçen günlerde bir Instagram oyun sayfasında reklam olarak para ile Steam puanı satıldığını görmüştüm. Öncelikle illegal olduğunu düşündüm ama sayfayı biraz araştırdım ve illegal olmadığı söyleniyor. Puanlar önceki yıllarda satın aldığı oyunlarla vs birikiyormuş o da satıyormuş sanırım. İtem satış sitesinde satıyor bu satıcı. Reklama girer diye link bırakmadım ama sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi? Yani ileride sorun çıkartır mı? Hiç alan var mı?

Güvenlidir. Birçok kez alım yaptım. İllegal bir durum yok, profilinize, çizimlerinize veya incelemenize ödül atıyorlar, size puan olarak geçiyor.

Hocam zaten oyun alarak Steam puanı kazanıyorsunuz ve dolandırıcı çıkması muhtemel, oyun satın alarak rahat puan kasarsınız zaten.

10.000 puanı toplamak için binlerce satın alım yapması gerek. 30TL'ye 10.000 puan satıyorlar. 500+ değerlendirmeye sahip bir satıcıdan alırsa bir sorun da olmaz zaten.

Ben bu forumdaki bir arkadaştan puan almıştım bulursan bence sende öyle yap illegal değil zaten puanlar size karşı tarafın rozet göndermesiyle geliyor.

10.000 puanı toplamak için binlerce satın alım yapması gerek. 30TL'ye 10.000 puan satıyorlar. 500+ değerlendirmeye sahip bir satıcıdan alırsa bir sorun da olmaz zaten.
30tl'ye 10k puan linki atar mısınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…