Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #1 Para kazandıracak fikir önerisi. YouTube gibi zaten YouTube'dan ilerliyorum ama birkaç yerden daha kazanmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2025
Para kazandıracak fikir önerisi. YouTube gibi zaten YouTube'dan ilerliyorum ama birkaç yerden daha kazanmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.173 Çözümler 40 Yer New York 17 Temmuz 2025 #2 Freelancer.
xxxZAURxxx Picopat Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #3 Bir şey üret sat. Veya 3D yazıcı işini öğren, plastik su şişelerini flamente dönüştür bedavaya 3D ürünler tasarımla sat. Bütçe, bilgi ve sabır gerektiriyor 3D yazıcı işi.
Bir şey üret sat. Veya 3D yazıcı işini öğren, plastik su şişelerini flamente dönüştür bedavaya 3D ürünler tasarımla sat. Bütçe, bilgi ve sabır gerektiriyor 3D yazıcı işi.
asilsorbay Femtopat Katılım 17 Temmuz 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #4 Hangi alanda yeteneklisin? Ne tür şeyler biliyorsun?
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #5 xxxZAURxxx dedi: Bir şey üret sat. Veya 3D yazıcı işini öğren, plastik su şişelerini flamente dönüştür bedavaya 3D ürünler tasarımla sat. Bütçe, bilgi ve sabır gerektiriyor 3D yazıcı işi. Genişletmek için tıkla... Ender 3 Neo isimli 3d yazıcım vardı ama onu sattım. Makineden dolayı yapamadım galiba çünkü aşırı yavaştı en küçük baskıyı bile 3 saatte yapıyordu asilsorbay dedi: Hangi alanda yeteneklisin? Ne tür şeyler biliyorsun? Genişletmek için tıkla... El yapımı şeyler daha çok hoşuma gidiyor.
xxxZAURxxx dedi: Bir şey üret sat. Veya 3D yazıcı işini öğren, plastik su şişelerini flamente dönüştür bedavaya 3D ürünler tasarımla sat. Bütçe, bilgi ve sabır gerektiriyor 3D yazıcı işi. Genişletmek için tıkla... Ender 3 Neo isimli 3d yazıcım vardı ama onu sattım. Makineden dolayı yapamadım galiba çünkü aşırı yavaştı en küçük baskıyı bile 3 saatte yapıyordu asilsorbay dedi: Hangi alanda yeteneklisin? Ne tür şeyler biliyorsun? Genişletmek için tıkla... El yapımı şeyler daha çok hoşuma gidiyor.