YouTube Para kazanma başvurusu "tekrar kullanılan içerik" olarak reddediliyor

Ready2Die8

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, YouTube para kazanma için başvuru yaptım. İtiraz edildi, video çekip yolladım. 3 gün sonra cevap geldi ama tekrar kullanılan içerik diyerek reddedildi. İnternette araştırma yaptım, YouTube video atarken aynı hashtag, aynı başlık ya da aynı video'yu kullanmayın dediler. Hashtagleri ve aynı başlıkları kaldırdım, sizce kalkar mı yoksa aynı sorun devam eder mi? Çoğunlukla Shorts videosu atıyorum. Eskiden oyun videoları atmıştım, onlar da sıkıntı yapar mı?

Kendi emeğin olmadığı videolar çoksa normal, ama az ise şansa kalmış bir şey. Oyun gameplay videoları ile açılmaması mümkün değil.

https://x.com/teamyoutube ile de iletişime geç, 3 ay beklemeden belki de açabilirler para kazanmayı. Red gönderisi gelirse de 15 günde bir tekrar gönderi at ve şansını dene. Öyle yaptın diye de bir zarar gelmez, en fazla "daha önce incelemiştik" tarzı gönderi gelir, öyle mesaj gelirse de yine ortalama 15 gün bekle çünkü çalışan elemanlar değişiyordur vs. bilmiyor olabilirler ve senin şansına olur.

Filmlerle ilgili edit vidioları paylaşıyorum o zaman oyun videolarını liste dışı yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…